Marko Ćorić i dalje na čelu HDZ-a: Dosadašnji predsjednik izabran na peti mandat @ Opatija

hdz_skupstina_opatija_2016_marko_coric (3)

Ćorić je izabran tajnim glasovanjem, uz 95 posto potpore, a osim njega na izbornoj skupštini održanoj nedavno u opatijskoj Villi Antonio izabrana su i ostala stranačka tijela.

Opatija – Marko Ćorić, dosadašnji predsjednik HDZ-a Opatija, nastavit će tu funkciju obnašati i u narednom četverogodišnjem mandatu, odlučili su članovi na izbornoj skupštini održanoj nedavno u opatijskoj Villi Antonio. Ovaj gradski vijećnik dužnost predsjednika opatijskog ogranka tako će zadržati i u petom mandatu, jer je na čelu lokalnog HDZ-a od 2002. godine.

hdz_skupstina_opatija_2016_marko_coric (2)

Ćorić je izabran tajnim glasovanjem, uz 95 posto potpore, a osim njega izabrana su i ostala stranačka tijela. Tako će gradski odbor ubuduće činiti Heri Bezić, Kristijan Babić, Željko Butorac, Goran Crnković, Dino Đelmo, Darko Ekl, Zdenka Erjavec, Mark Gregurić, Marin Marinović, Mile Maruna, Patricija Selihar, Robert Špiljak, Dina Šverko i Predrag Wolf, dok su u nadzorni odbor izabrani Šime Jović, Edo Mršić, Vinko Pinezić, Frano Primorac i Dragutin Šuker.

Dio izabranih stranačkih dužnosnika na gradskoj razini sudjelovat će i u radu skupština središnjice i županijske organizacije, pa je tako Marko Ćorić izabran za Sabor HDZ-a, a uz njega u Županijsku skupštinu stranke izabrani su i Babić, Butorac, Crnković, Špiljak, Ekl, Marinović i Selihar.
Stranačka tijela još uvijek nisu u ”punom” sastavu, budući da će se nakon izborne skupštine mladeži HDZ-a Opatije u gradski odbor kooptirati izabrani predsjednik ili predsjednica mladeži.

hdz_skupstina_opatija_2016_marko_coric (1)

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!