Matujski dani

matulji_sm1Matulji – U organizaciji Udruge ”Zijat, sost, tancat i pit”, 4. i 5. lipnja održati će se ”Matujski dani” u šatoru na parkiralištu ispred bivšeg restorana ”Turist”. U petak, 4. lipnja, s početkom u 20 sati zabavljati će vas Lady Luna i dj Zoky. Slijedećeg dana očekuju se i druga brojna događanja. Pa krenimo…
Ispred zgrade Općine Matulji u 10 sati, biti će predstavljen program ”Zajedno do zdravlja” kojega će svim zainteresiranima prezentirati djelatnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u suradnji s liječnicima i udrugama.

Lady luna - Zveky

Lady luna - Zveky


Osim mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, liječnici će građane savjetovati, a svoje programe predstaviti će i članovi općinskih udruga koje brinu o zdravlju te će posjetitelji moći uživati u edukativno-zabavnom programu kojeg će voditi Dražen Turina – Šajeta uz nastup grupe ‘Maestral’ i još nekoliko izvođača.
Za sve posjetitelje biti će organizirana i degustacija zdrave hrane iz morskih dubina te besplatna riblja marenda. Istoga dana u 14 sati, u spomen na legendu matuljskog motociklizma Marija Ravnića koji je bio pokretač motosporta na ovom području, održati će se tradicionalna vožnja spretnosti na motociklima, popularna ”Gimkana”.
U organizaciji Savjeta mladih na gornjem matuljskom igralištu održati će se malonogometni turnir, na kojem se očekuje nastup 12 malonogometnih ekipa, u spomen na Marina Zubčića, mladog Matuljca koji je nesretno preminuo prije nekoliko godina u Klagenfurtu za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva.
S početkom u 20 sati nastupiti će Zvonejski kanturi i zbor KUD-a Učke te Koktelsi i Company Band. U suradnji s Dječjim vrtićem Matulji , 19.lipnja. održati će se ”Potraga za blagom” gdje će najmlađi moći doživjeti pravu avanturu.
Koktelsi – Luda kuća

Ivan Mellor

error: Content is protected !!