Matuljski pikadori ostvarili su vrijedne rezultate na 2. ovosezonskom Masters turniru @ Sveta Nedelja

pikado_sveta_nedjelja_2016_01

Najveći ponos, i budućnost matuljskog kluba, Karlo Predovan (DM juniori) u jakoj konkurenciji među juniorskim reprezentativcima osvojio je sjajno 2. mjesto u kategoriji 501 SO.

Sveta Nedelja / Matulji – Dvadesetak igrača iz Primorsko-goranske županije, među kojima i članovi matuljskog kluba DM, bili su među 170 najboljih hrvatskih pikadora koji su se okupili nedavno u Svetoj Nedelji gdje je u Školsko-sportskoj dvorani Rakitje održan drugi ovosezonski turnir iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza.

Najuspješnija matuljska igračica bila je Natalija Šimac koja je u kategoriji Seniorke 501 MO, koja je osvojila ”drvenu medalju” usprkos činjenici da je ostvarila pet pobjeda, među kojima i one protiv Olje Pavlović (SDŽ) i Vlaste Stankić (Nevera Dame). Ali imala je peh da već u trećem kolu naleti na Ivanu Tadić (SDŽ), a na četvrtom mjestu ju je zaustavila Maja Tešija (SDŽ), čime su Splićanke potvrdile svoju dominaciju u ovoj kategoriji, iako im ”naše cure” stalno pušu za vratom. Stankić Vlasta iz PK Nevera Dame završila na 5. mjestu u kategoriji 501 MO, u kategoriji Cricket uzela je broncu.
Matuljke iz DM Štrige i ovog su se puta ”vrtile” blizu vrha. Nera Troskot bila je 13. u kategoriji 501 MO, 9. u kategoriji Cricket i 5. u parovima s Natalijom Šimac, koja je uz 4. mjesto u kategoriji 501 MO ostvarila i 13. mjesto u kategoriji Cricket, u kojoj je Ines Brežnjak završila na 17. poziciji.

Među seniorima, u konkurenciji igrača 2. kategorije u disciplini 501 MO nastupio je Vedran Dundović iz PK DM Matulji i osvojio 3. mjesto. Valja spomenuti i ostale članove PK DM Matulji u toj kategoriji: Vojko Turković zaslužio 13. mjesto, Dražen Senkić 17. mjesto, a Damir Zrnišćak 33. mjesto. U Cricketu je Zrinšćak završio na 17. mjestu, a Dundović na 25. mjestu, a na istoj toj poziciji njih su dvojica završila zajednički nastup u parovima.
Najveći ponos, i budućnost matuljskog kluba, Karlo Predovan (DM juniori) u jakoj konkurenciji među juniorskim reprezentativcima osvojio je sjajno 2. mjesto u kategoriji 501 SO. Karlo je u drugom kolu pobjedio Filipa Ljubenka iz Zagreba, koji je dobio priliku za ”osvetu” vrativši se kroz repasaž u borbu za prvo mjesto, te drugi puta ipak odnio pobjedu.

Stella Gašparuš / DM Štrige/ PodUčkun.net

error: Content is protected !!