Michael Langer i Sabine Ramusch nastupili na 27. KKL-u, program se nastavlja predstavom Stonoga Goga

…ilustracija…

Teatar Poco Loco danas će svojom predstavom Stonoga Goga još jednom dokazati zašto su baš oni miljenici naše najmlađe publike te tako zatvoriti ovogodišnji dječji program.

Kastav – Sinoć su u sklopu 27. Kastafskom kulturnom letu nastupili Michael Langer i Sabine Ramusch.

– Langer i Ramusch svoj su zajednički koncert održali u sklopu ovogodišnjeg Festivala gitare koji, već tradicionalno, u Kastav dovodi neka od najvećih imena iz svijeta gitare. Guitar and Passion duo, kako se nazivaju Langer i Ramusch, svojim su večerašnjim koncertom publici približili prirodu svoga naziva – u kojemu je gitara sinonim za njihovu apsolutnu virtuoznost na instrumentu dok strast opisuje njihove iznimno intenzivne nastupe. Sljedeća večer Festivala gitare zakazana je za 27. kolovoza kada u Kastav dolazi Tinsagu project, istaknuli su organizatori.

Danas, 8. kolovoza, u 19:30 sati Teatar Poco Loco će svojom predstavom Stonoga Goga još jednom dokazati zašto su baš oni miljenici naše najmlađe publike te tako zatvoriti ovogodišnji dječji program.

– Gdje spavaju bubamare? Što prodaje smrdljivi Martin? Tko je kraljica kukaca? Kako leptirica uspavljuje bebe čahurice? Zašto mravi nemaju vremena? Pogledajte Stonogu Gogu i saznat ćete sve to, a i druge važne informacije o sitnim šumskim životinjama. Tekst Stonoga Goga nagrađen na 9. izdanju festivala Mali Marulić, govori o modnoj ovisnici Gogi, koja za svaku nogu bira drugačiju cipelu. Ona uživa u japankama, štiklama, čizmama i šlapama sve dok je susret s jednom gladnom pticom ne opameti. Cipele su razbacane po cijeloj šumi, a Goga je na sto muka! U napetoj potrazi za svojim blagom, ona shvaća da su prijatelji, pomaganje i empatija vrjedniji od svake cipele. Glumci Teatra Poco Loco izvode ovu poučnu priču uz puno glazbe, (pjevajući i svirajući uživo), a dojam upotpunjuje bogato ilustrirana scenografija koja nas vodi u najtajnije dijelove šume, stoji u najavi predstave uz napomenu da je predstava namijenjena djeci od 3 do 10 godina.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!