Mlada košarkaška reprezentacija Hrvatske završila sedmodnevne pripreme za Europsko prvenstvo @ Kastav

Uime mlade reprezentacije na domaćinstvu Kastvu zahvalio se trener Vladimir Anzulović, izrazivši zadovoljstvo uvjetima koji su ih dočekali u gradu i sportskoj dvorani.

Kastav – Mlada košarkaška reprezentacija (U – 18) odradila je u proteklih tjedan dana pripreme za Europsko prvenstvo u kastavskoj sportskoj dvorani, tijekom kojih su održali i dvije pripremne utakmice protiv Poljske, pobjedivši u oba susreta.

Jučer, na oproštaju od grada domaćina tijekom ovih priprema, mlade je reprezentativce uime Grada Kastva pozdravio David Burburan, kazavši im kako se odnedavno kastavska sportska dvorana zove imenom Matije Katalinića, izrazivši nadu kako će ih životna priča ovog mladog perspektivnog košarkaša, preminulog ranije ove godine, inspirirati i donijeti dodatnu snagu u teškim trenucima u predstojećim sportskim izazovima.

Uime mlade reprezentacije na domaćinstvu Kastvu zahvalio se trener Vladimir Anzulović, izrazivši zadovoljstvo uvjetima koji su ih dočekali u gradu i sportskoj dvorani. Dodao je i kako su i prošle godine dali podršku Matiji u njegovoj životnoj borbi te kako će im to sigurno biti motiv više za kvalitetne igre na Europskom prvenstvu.

Natjecanje se igra u Latviji, od 27. srpnja do 5. kolovoza, a prema prognozama stručnjaka, hrvatska mlada reprezentacija ima snage i znanja za visok plasman.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!