More svima: Zorica Kondža, klapa Vinčace, Joso Butorac i Nina Fakin nastupaju na humanitarnom koncertu @ Opatija

Zorica Kondža

Ovaj nastup poznatih glazbenika organizira se s ciljem nabavke pokretne rampe za ulazak u more na plaži Tomaševac za potrebe svih korisnika s otežanim kretanjem, a cijena ulaznice je 70 kuna.

Opatija – Humanitarni koncert pod nazivom „More svima“ održat će se u nedjelju, 17. prosinca u opatijskom centru Gervais, a nastupit će Zorica Kondža, klapa Vinčace, Joso Butorac i Nina Fakin.

Joso Butorac

Ovaj nastup poznatih glazbenika organizira se s ciljem nabavke pokretne rampe za ulazak u more na plaži Tomaševac za potrebe svih korisnika s otežanim kretanjem, a najavljen je jučer na tiskovnoj konferenciji kojoj su nazočili predstavnici organizatora – koordinator događaja Vladimir Jurić iz Rotary kluba, predsjednik Lions kluba Opatija Frano Mika i predsjednica Lions kluba Lovran Jadranka Katarinčić Škrlj te predstavnici Grada Opatije kao pokrovitelja manifestacije.

Organizatori su danas pozvali građane i sve ostale da se kupnjom karte u što većem broju pridruže ovoj humanitarnoj akciji dolaskom na humantirani koncert.

Cijena ulaznice za humanitarni koncert iznosi 70 kuna, a sav prihod će biti doniran u navedene svrhe, rečeno je na konferenciji gdje je najavljena i sljedeća humanitarna akcija: Lions-Rotary bal u ožujku sljedeće godine, kada će se novac prikupljati putem aukcije slika i reketa s kojim je igrao hrvatski tenisač Marin Čilić.

D. Ž. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!