Na klizalištu ‘Morska pahuljica’ ovog petka kreće još jedna sezona klizanja u Rijeci

Atraktivnim nastupom plesne udruge RI DANCE koja već 16 godina djeluje  pri Domu mladih-Rijeka i besplatnim klizanjem za sve posjetitelje počet će dvomjesečne aktivnosti „Morske pahuljice“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci! Besplatno klizanje bit će omogućeno nakon prigodnog programa otvorenja, od 18 do 22 sata.

 Rijeka – Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka postavila je klizalište„Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke koje će biti otvoreno od 30. studenoga 2018. do 13. siječnja 2019. godine.

Kao i dosadašnjih godina, Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici www.dom-mladih.hr.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti. Besplatno klizanje bit će omogućeno nakon prigodnog programa otvorenja, od 18 do 22 sata.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, a od ove godine aktivnosti će se bilježiti i na Instagram profilu i You Tube kanalu Morska pahuljice! Podršku klizalištu i ove su godine pružile Ina i Turistička zajednica grada Rijeke.

Plesna udruga Ri DANCE već 16 godina djeluje pri Domu mladih-Rijeka i okuplja stotinjak zaljubljenika u ples, različitih uzrasta. Dobitnici su brojnih nagrada i priznanja za svoj rad, a riječka publika imala ih je prilike upoznati kroz atraktivne nastupe na otvorenjima “Ljeta na Gradini” i “Adventa na Gradini”, kao i kroz manifestaciju „Gradina Dance Art”. Danas će izvesti 6 plesnih točaka. Bit će tu „Patuljaka“, „Dalmatinera“, „Krijesnica“, poneki „Razigrani duh“, zatim „Morski party“, a možda uz njihovu pomoć pronađemo i „Ključić sreće“.

error: Content is protected !!