Najavljen sajam Relax Adria – mjesto gdje počinje sezona @ Opatija

ARHIVA

ARHIVA

Ove godine naglasak je u izlagačkom programu stavljen na bazene, i to klasične vanjske i unutarnje bazene, te velik izbor hidromasažnih bazena. Predstavljene će biti i tehnologije i sredstva za njihovo održavanje, načini produženja sezone kupanja, te mogućnosti uređenja okoliša uz bazen.

Opatija – Specijalizirani sajam opreme za bazene, saune, plaže i uređenje okoliša Relax Adria 2017. održat će se u sportskoj dvorani Marino Cvetković, od četvrtka, 30. ožujka do subote, 1. travnja. Na jedinom sajmu ove vrste u Hrvatskoj, kompletan asortiman opreme i usluga za finalno uređenje objekata pred sezonu predstavljaju vrhunski dobavljači iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Švedske, Njemačke i Srbije, uz bogat program stručnih predavanja

Na samom pragu nove turističke sezone, Opatija je domaćin manifestacije koja prezentira izlagački program namijenjen za finalnu pripremu turističkih objekata za sezonu, no predstavlja i iskorak u promišljanju o budućim ulaganjima u segmentu koji čini prvi i finalni dojam svakog turističkog objekta, a to je eksterijer. Sajam Relax Adria namijenjen je poduzetnicima u turizmu, no i investitorima, arhitektima, projektantima i svima ostalima koji planiraju uređenje vanjskih prostora svojih objekata, poručila je Barbara Požarić ispred organizatora.

sajam_adria_relax_2016_opatija_2

Ove godine naglasak je u izlagačkom programu stavljen na bazene, i to klasične vanjske i unutarnje bazene, te velik izbor hidromasažnih bazena. Predstavljene će biti i tehnologije i sredstva za njihovo održavanje, načini produženja sezone kupanja, te mogućnosti uređenja okoliša uz bazen.

– I ove godine Relax Adria donosi niz premijera. Turističkom tržištu se predstavlja inovativna sklopiva sauna KLAFS S1. Po prvi puta se na hrvatskom tržištu predstavljaju atraktivni dizajnerski roštilji njemačkog proizvođača Höfats, te ekskluzivna varijanta slapa za bazene izrađenog od karbona. Sajam Relax Adria će ponuditi i bogat program popratnih događanja. U petak, 31. ožujka od 15 sati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka održava se Forum obiteljskog smještaja Primorsko – goranske županije. Za sudionike će biti organiziran niz korisnih predavanja. Teme o kojime će biti riječi su zakonski propisi, priprema sezone, marketing i oglašavanje, krediti, razvoj obiteljskog smještaja i mnoge druge, dodala je Požarić.

U subotu, 1. travnja predavanja će započeti u 10.30 sati predstavljanjem Sajma franšiza, a slijede teme o financiranju turističkih projekata putem EU fondova i državnih poticaja, te nove kreditne linije. Posebno će zanimljiva biti predavanja o gradnji i održavanju bazena, produženju sezone uz hidromasažne bazene, te uređenje okoliša. Poslijepodnevni dio predavanja nastavlja se temom vođenja rezervacija, ponudom novih oblika aktivnog odmora kao i tematizacije i specijalizacije turističkih objekata.

Sajam Relax Adria je projekt časopisa Turizam info, pokrenut nakon uspješnog sajma HoReCa Adria koji se održava svake godine u studenom, no Relax Adria daje naglasak na finalno opremanje vanjskih prostora i pripremu turističkih objekata pred sezonu. Sajam posjećuje više od 3.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i Slovenije, a osim turističkom sektoru, namijenjen je i svima ostalima koji investiraju u segment gradnje bazena, uređenja okoliša i terasa. Organiziran je uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije. Radno vrijeme sajma je od četvtka do subote u vremenu od 10 do 19 sati, a ulaz na sajam je moguć isključivo uz ulaznicu koja se može preuzeti na www.relaxadria.com.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!