Najavljen Stand up comedy Night uz Marijanu Perinić i goste @ Kavana Continental

stand_up_comedy_night_marijanu_perinic  (1)_01

Uz šibensku stand up komičarku Marijanu Perinić, nastupaju i komičari i imitatori Zvonko Kožić, Domagoj Pintarić i Denis Džejson Rajčić. Pripremite se na salve smijeha uz neke od najboljih Stand Up komičara regije, poručili su organizatori iz Milenij hotela.

Opatija – Pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, u četvrtak 21. travnja, s početkom u 20 sati, u Continentalu se održava jedini regionalni stand up comedy show ‘o boljim i gorim polovicama’.

stand_up_comedy_night_marijanu_perinic  (2)_01

Show već četiri godine bilježi izvanredan uspjeh među publikom te su sve predstave redovito rasprodane, a ovaj četvrtak i opatijska publika ima priliku odlično se zabaviti i do suza nasmijati! U sklopu programa nastupaju profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u renomiranim klubovima diljem Lijepe naše i cijele regije. Imitacija predsjednice Kolinde trenutno je najtraženiji lik na nastupima kojeg utjelovljuje sama voditeljica, a pregledi njenog prvog nastupa na You tube kanalu broje preko 350 tisuća pogleda.

– U desetominutnim intervjuima na poligrafu će se naći poznate ličnosti naše političke i estradne scene – bivše misice, stilisti, starlete, pjevači… Uz šibensku stand up komičarku Marijanu Perinić, nastupaju i komičari i imitatori Zvonko Kožić, Domagoj Pintarić i Denis Džejson Rajčić. Pripremite se na salve smijeha uz neke od najboljih Stand Up komičara regije! Rezervacije stola uz konzumaciju jela su obavezne, a u ponudi će se naći prigodni meniji. Više informacija i rezervacije na recepciji hotela Continental, na recepcija.continental@milenijhoteli.hr ili telefonom na 051/278-000, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!