Najjače ekipe odbojke na pijesku iz regije u borbi za 50 tisuća kuna

Arhiva

Posljednji dan turnira započet će ženskim polufinalnim utakmicama između domaće ekipe Radanović/Vrbanc i sloveneskog para Kersnik/Jančar u 10 sati, dok će se prvo muško polufinale igrat u 12 sati i to između hrvatskog tima Silić/Pribanić i Slovenaca D.Pokeršnik/Boženk.

Opatija – Nakon uzbudljiva prva dva dana glavnog turnira, ispunjena sjajnim mečevima i prepunim tribinama, posljednjeg dana najiščekivanijeg turnira sezone posjetitelji će imati priliku gledati najbolja četiri muška i četiri ženska para u odbojci na pijesku iz cijele regije. Ičići MASTERS 2018. u suorganizaciji Kluba odbojke na pijesku i Hrvatskog odbojkaškog saveza jedini je turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske koji krasi MASTERS titula te će se sutra, u nedjelju, sve utakmice igrati na glavnom terenu.

Posljednji dan turnira započet će ženskim polufinalnim utakmicama između domaće ekipe Radanović/Vrbanc i sloveneskog para Kersnik/Jančar u 10 sati, dok će se druga polufinalna utakmica između Srpkinja Savović/Raičević i Slovenki Kontrec/Lovšin odigrati u 11 sati.

Prvo muško polufinale igrat će se u 12 sati i to između hrvatskog tima Silić/Pribanić i Slovenaca D.Pokeršnik/Boženk, dok će u 13 sati igrati dvije slovenske ekipe J.Pokeršnik/Zemljak protiv Kumer/Možič.

Utakmica za treće mjesto u ženskoj konkurenciji po rasporedu je u 15, dok će ona u muškoj konkurenciji početi u 16 sati te se žensko finale očekuje u 17, odnosno muško u 18 sati.
Gledatelje mogu uživati u vrhunskim utakmicama te ih očekuju i bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori. Ovom prilikom pozivamo sve da nam se pridruže u najnapetijem danu turnira, dok je ulaz i dalje potpuno besplatan.

Sve informacije, novosti i zanimljivosti svakako pratite na društvenim mrežama Kluba odbojke na pijesku Opatija te na našoj novoj internetskoj stranici www.icicimasters.com na kojoj će se moći vidjeti rezultati na kraju svakog dana.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!