Najpusna divojka Vedrana Dujmić ovogodišnja je Kraljica Riječkog karnevala

Liburnija.net: Vedrana Dujmić @ Matulji

Svim posjetiteljima Vedrana Dujmić se predstavila s maskom “Najpusna rožica”, a u pratnji je imala ekipu iz Liburnijskog kraja, pojačanu s našom suradnicom Ivom Grbac.

Rijeka – Vedrana Dujmić iz Čavli, ovogodišnja Najpusna divojka, sinoć je postala i Kraljica Riječkog karnevala.

Vedrana Dujmić i Iva Grbac @ Trsat

Na 18. izboru Kraljice održanog u Dvorani mladosti, Meštar Toni osim ključeva Grada Rijeke, dobio je svoju kraljicu s kojom će obilaziti sve pusne manifestacije našega kraja. Na izboru su se natjecale Katja Mladenić (Kumpanija s Halubja), Jelena Lučin (Zijat, sost, tancat i pit), Maja Kuzić (Halubajke Viškovo), Patrizia Tuzlak (Pom-f-ri), Vedrana Dujmić (Najpusna divojka), Jelena Pavletić (Krasica pa Rio) i Dolores Valjan (Mesopusna kumpanija Grad Grobnik).

Prvom pratiljom proglašena je Jelena Lučin iz matuljske grupe ‘Zijat, Sost, Tancat i pit’, dok je druga pratilja postala Patrizia Tuzlak iz grupe ‘Pom-f-ri’. Odluku između sedam kandidatkinja, odnosno njihovih pratećih grupa donio je sedmeročlani žiri – Nina Simčić, Davor Ćuška, Barbara Udovičić, Ivica Nikolac, Jadranka Čubrić, Valerio Benčić Vale i Neva Funčić, dok su program vodili Joso Krmpotić i Robert Ferlin, a publiku je zabavljala Lady Luna.

Svim posjetiteljima Vedrana Dujmić se predstavila s maskom “Najpusna rožica”, a u pratnji je imala ekipu iz Liburnijskog kraja, pojačanu s našom suradnicom Ivom Grbac.

Podsjetimo, nakon nekoliko godina pauze, ovogodišnje izdanje ‘Najpusne divojke’ iznjedrilo je i Kraljicu Riječkog kanrevala.

Novopečenoj kraljici i njezinoj ekipi čestitamo na ovom uspjehu.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!