Najspektakularnije finale karnevala ima Mošćenička Draga – Gobo s rive ponovo leti na mjesec

Program na Pepelnicu, sutra u srijedu 14. veljače, započet će u 17 satia prije paljenja rakete održat će se već tradicionalna Smotra karnevalskih zastava. Nakon spaljivanja rakete, nastavit će se zabava uz vatromet i bakalar.

Arhiva

Mošćenička Draga – Vrijeme karnevala bliži se kraju, a najspektakularnije finale dat će mu Dražani koji će pokušati nadmašiti Elona Muska i njegove svemirske uspjehe. Naime, jedino Draga ima živog pusta, poznatog Gobota, koji umjesto da završi na lomači, svake godine biva lansiran u svemir – točnije, ispaljen prema mjesecu.

Za tu je prigodu na rivi postavljena i ogromna raketa kojom Gobo, nakon čitanja optužnice i suđenja, ”leti” na izvršavanje svoje ”kazne” u nadi da će se negdje na „tamnoj strani mjeseca“ pridružiti svojim već ispaljenim prethodnicima.

Program na Pepelnicu započet će u 17 sati, sutra u srijedu 14. veljače, a prije paljenja rakete održat će se već tradicionalna Smotra karnevalskih zastava. Nakon spaljivanja rakete, nastavit će se zabava uz vatromet i bakalar.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!