Ne propustite prvu večer pusnog ludila: Maškarani centar Kastav otvaraju Koktelsi, Brevis i Decibeli

Arhiva: Koktelsi

Uz svaku ulaznicu posjetitelji dobivaju medicu gratis, kao i uz plaćanje garderobe, a posebni popusti odobravaju se na maškarane grupe. Nova lokacija centralnog mjesta za maškaranu zabavu je kraj sportske dvorane i igrališta na Kastvu!

Arhiva

Kastav – Maškarani centar Kastav ove će subote, 20. siječnja, otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima maškara i prizvati „pusno ludilo“ u „grad na brege“. Program će početi već u 21 sat nastupom grupe Decibeli, perspektivne mlade grupe čiji članovi „sopu samo domaće i slovenske“.

Nakon zagrijavanja, pozornicu će preuzeti Brevis Band, a glavne zvijezde večeri su „majstori zabave Istre i Kvarnera“, popularni Koktelsi, koji će se pobrinuti da otvorenje prođe u posebno svečanom tonu i da se stvori pravi „pusni pakal“.

Arhiva: Brevis band

– Nema labavo, počinjemo z najjačemi ki će vas rastancat i raskantat do zadnjega atoma snage… Pijaču ne morate nosit od domi, aš su skladišta puna, konobarice su najlepše na svete a cijene recesijske! Ne morate kuhat aš smo parićali domaće pusne delicije! Va našoj novoj, veloj kuhinje parićujemo kapuz i kobasice, istarsku maneštru z bobići i tri točkice, kazali su organizatori pozvavši sve „pusne jude“ u Maškarani centar Kastav koji se nalazi na lokaciji kraj sportske dvorane i igrališta, u velikom grijanom prostoru pod šatorom i sa čuvanim parkingom.

Arhiva

Uz svaku ulaznicu posjetitelji dobivaju medicu gratis, kao i uz plaćanje garderobe, a posebni popusti odobravaju se na maškarane grupe. Regularna cijena ulaznice je 29 kuna po osobi plus pijača gratis, grupe od 20 članova ulaznicu i prvu pijaču platit će 20 kuna, za grupe veće od 30 članova cijena je 15 kuna, a grupe preko četrdeset ljudi plaćaju svega 10 kuna po članu za ulaznicu i gratis pijaču.

– Maškarajte se, aš najboje maškare imaju najboje nagrade! Ovo leto nagradni fond je preko 10 tisuća kuna, poručili su organizatori.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!