Noć muzeja na Trsatskoj gradini posvećena najpriznatijim riječkim rukometašima

Alvaro Načinović, Valter Matošević, Mirza Džomba, Renato Sulić, Nikola Blažičko i Mateo Hrvatin nosili su dres Zameta i Hrvatske rukometne reprezentacije i upravo je Noć muzeja prilika da se javnost još jednom prisjeti rukometnih velikana koji su učinili ponosnim svoj grad.

Rijeka – Trsatska gradina i ove se godine uključuje u manifestaciju Noć muzeja koja se održava večeras, 26. siječnja, od 20 sati.

– Ovogodišnja tema Noći muzeja je ”Muzeji i sport”. S obzirom na trenutnu sportsku aktualnost, odnosno najveću sportsku manifestaciju koja se ove godine održava u Hrvatskoj – Europsko prvenstvo u rukometu za muškarce, Trsatska gradina odati će priznanje najpriznatijim riječkim rukometašima, osvajačima brojnih olimpijskih, svjetskih i europskih priznanja. Alvaro Načinović, Valter Matošević, Mirza Džomba, Renato Sulić, Nikola Blažičko i Mateo Hrvatin nosili su dres Zameta i Hrvatske rukometne reprezentacije i upravo je Noć muzeja prilika da se javnost još jednom prisjeti rukometnih velikana koji su učinili ponosnim svoj grad. Svi oni koji dođu na Trsatsku gradinu ovoga petka imat će priliku pogledati uokvirene dresove šest riječkih rukometaša i još se jednom prisjetiti njihovih vrijednih rezultata, javili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!