Novo ime na medijskoj sceni – Torpedo media donosi svakodnevne vijesti i vrhunske tekstove renomiranih autora

Kolumnisti portala Torpedo media su legenda riječkog novinarstva Mišo Cvijanović – Cvijo, publicist i kroničar gradske povijesti i rock scene Velid Đekić te književnik, publicist, urednik i dugogodišnji novinar, a sada vlasnik izdavačke kuće Val Dragan Ogurlić.

Rijeka – Medijska scena našeg kraja postala je odnedavno bogatija za novi, zanimljivi portal Torpedo media, fokusiran na dnevno praćenje događanja u Rijeci i okolici, ali i na autorske tekstove renomiranih autora.

Kolumnisti portala Torpedo media su renomirani novinari i publicisti koji uživaju znatan ugled u javnosti, među kojima su trenutačno možda i najpoznatije autorsko ime u regiji, legenda riječkog novinarstva Mišo Cvijanović – Cvijo, publicist i kroničar gradske povijesti i rock scene Velid Đekić te književnik, publicist, urednik i dugogodišnji novinar, a sada vlasnik izdavačke kuće Val Dragan Ogurlić.

Iza portala stoji ekipa koja već devet godina uspješno vodi liburnijski i istarski portal Pod Učkun, ojačana za nove suradnike, fotoreportere i kolumniste. Već u prvim danima postojanja, Torpedo media je velik interes publike i odlične rezultate čitanosti, ali i istaknuo ambiciju da bude centralno mjesto za informiranje o svim važnim događanjima, kritička točka za promišljanje o važnim i aktualnim temama te prva internetska adresa za sve one koji cijene dobre autore i vole pročitati kvalitetne tekstove.

Naime, uz redovite svakodnevne objave vijesti iz svih domena života grada, Torpedo media prepoznat je upravo zbog autorskog pristupa novinarstvu koji se oslanja na velik broj atraktivnih fotogalerija, izvještaja „s terena“, ali i komentara iskusnih „majstora pera“.

Portalu Torpedo media možete pristupiti putem ovog linka www.torpedo.media.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!