Održan 2. međužupanijski judo turnir ”Ippon“ – Opatijcima šest medalja!

Marina Bukvić, Andro Dorić, Lucian Dragan, Lucija Vignjević, Ema Stilin, Tian Ramić, Luka Shin, Ivana Vignjević i Petra Uković branili su boje JK Liburnija.

Rijeka – 2. Međužupanijska judo liga „Ippon“ održana je prošlog vikenda u organizaciji JK“Rijeka“. Nastupilo je 294 natjecatelja iz 12 klubova iz Istarske i Primorsko-goranske županije.

– JK Liburnija nastupila je s devet natjecatelja, Marina Bukvić, Andro Dorić, Lucian Dragan, Lucija Vignjević, Ema Stilin, Tian Ramić, Luka Shin, Ivana Vignjević i Petra Uković, te osvojila šest medalja. Također, u ukupnom poretku klubova Liburnija je na desetom mjestu na ljestvici te nastavlja svoj put i razvoj. Mora se napomenuti da međužupanijska liga postaje sve brojnija i kvalitetnija te odlična prilika da se djeca kroz ovaj oblik natjecanja pripremaju za veću razinu natjecanja. Kao i uvijek natjecanje je pratilo veliki broj roditelja i publike dajući podršku najmlađim sportašima. Čestitke natjecateljima i trenerima na odličnim rezultatima, istaknuo je Toma Jelušić ispred JK Liburnija.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!