Održan badminton turnir ‘Rukavac Open 2014’

baminton_turnir_rukavac_2014 (1)

Nakon odigranih finala po skupinama usljedilo je proglašenje pobjednika i podjela nagrada, a zabava uz roštilj protegnula se dugo u noć.

Rukavac – Badminton turnir ‘Rukavac Open 2014’ koji je održan prošle subote na sportskim terenima ”Damar“, u okviru programa Županijske-sportsko rekreativne lige okupio je 35 natjecatelja iz Rijeke, Opatije i Rukavca.

U muškoj kategoriji mlađih od 40 godina prvo mjesto osvojio je Marko Šepić (Rukavac), drugo mjesto pripalo je Nikoli Ojdaniću, a treći je bio Damir Vlah (Rukavac).

baminton_turnir_rukavac_2014 (2)

U konkurenciji muškaraca starijih od 40 godina prvo mjesto osvojio je Andrej Matacin (Opatija), drugo Damir Lubiana (Opatija) a treće mjesto Dražen Šćulac (Rukavac).

U konkurenciji žena mlađih od 40 godina prvo mjesto osvojila je Maja Tuhtan (BK Rukavac), druga je bila Sandra Lazić (Rukavac), a treća Petra Jerkić (Opatija).

U konkurenciji žena +40 slavila je Marija Šimić Hlača (Rukavac) ispred Eni Tomšić (Rukavac). Treće mjesto osvojila je Đeni Bartolović (Rukavac), dok je nagradu za Fair play dobio ujedno i najmlađi sudionik – Robin Šćulac.

Nakon odigranih finala po skupinama usljedilo je proglašenje pobjednika i podjela nagrada, a zabava uz roštilj protegnula se dugo u noć. Turnir je održan zahvaljujući pokroviteljstvu Općine Matulji.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!