Održana izborna sjednica Skupštine TZ Kvarnera, Komadina čestitao na rekordnim rezultatima

Strategija je dakle poznata, a koristim priliku i da se zahvalim turističkim djelatnicima na ovoj iznimnoj sezoni, izjavio je župan te najavio i novi set zakonskih regulativa iz turizma o čemu je bilo riječ i na skupštini.

Volosko – Župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina prisustvovao je izbornoj sjednici Skupštine Turističke zajednice Kvarnera koja je održana u opatijskoj Vili Kapetanović. Istaknuo je kako se ovaj mandat bliži kraju te da idemo u rekordnu godinu, odnosno porast turističkog prometa na Kvarneru od čak 30 posto.

– Pokrenuli smo puno toga novoga, oživjeli aerodrom, pokrenuli programe koji podižu kvalitetu, napravili smo novi strateški plan razvoja turizma za naredno razdoblje. Strategija je dakle poznata, a koristim priliku i da se zahvalim turističkim djelatnicima na ovoj iznimnoj sezoni, izjavio je župan te najavio i novi set zakonskih regulativa iz turizma o čemu je bilo riječ i na skupštini.

Na izbornoj sjednici potvrđeni su novi skupštinari i „nadzornici“ Turističke zajednice Kvarnera. Tako će u Nadzornom odboru sljedeće četiri godine sjediti Anton Bolonić (predsjednik), Damir Lončarić (Thalassotherapia Crikvenica), David Sopta (Jadrolinija), Tami Sokolić (Veta Trade Novi Vinodolski) i Maja Šimunić (Liburnia Riviera Hoteli).

Članovi Vijeća turističkog ureda Kvarnera bit će uz predsjednika župana Komadinu i Goran Fabris (Hrvatska gospodarska komora), Dalibor Kratohvil (Hrvatska obrtnička komora), Katica Hauptfeld (Katarina line), Tamara Černeka (Autotrans/Arriva), Nedjeljko Pinezić (Quarnarius), Vlado Miš (Imperial Rab), Damir Mlacović (Jadranka hoteli), Nenad Kukurin (hotel i restoran Kukuriku), Renata Marević (marina Punat) i Marinko Kauzlarić (hotel i restoran Bitoraj).

U Skupštini TZ-a Kvarner će Opatijsku rivijeru predstavljati Krunoslav Kapetanović, Stipe Dunatov, Sanda Grčević, Vesna Babić, Nicol Kleiner, Emica Raspor, riječko područje zastupat će Janko Mavrović, Ana Predovan Brkarić, Hrvoje Margan, Josip Vidas, Nedjeljko Anđelić, Gregor Dumanić, Jasna Colnar, Damir Hort, Radovan Brnelić, a Crikveničku rivijeru Gordana Derossi, Marija Galjanić Sovar i Miljenko Manestar. Velimir Piškulić, Daniel Grbić članovi su Skupštine s područja Rivijere Novi Vinodolski, dok će s otoka Krka u tom tijelu sjediti Ivan Lončar, Dario Kinkela, Zdenko Cerović, Dražen Lesica, Andrea Šuljić, Dolores Mrakovčić, Mile Pavlica, Dragan Brnić, Iva Lončarić Tićak i Alenka Trinajstić Ilijašević. Iva Delise i Mirjana Rupčić predstavnice su s Cresa, a članice Skupštine s Lošinja su Mario Kamalić, Lovro Hesky i Damir Mlacovic. Otok Rab će u Skupštini predstavljati Elvis Grce, Đulijano Faflja i Damir Paparić, a Gorski kotar Mirjana Jurković, Silvija Barbarić, Zoran Rački, Ivica Gržanić, Robert Herljević, Robert Beljan, Helena Crnković, Andrea Gudac i Almir Kurtagić.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!