Održano 6. Otvoreno prvenstvo Opatije u mini rukometu

mini_rukomet_2016_opatija-1_01

Natjecanje je odigrano u muškoj i ženskoj konkurenciji, u kategorijama 2006. godište te 2007. god. i mlađi, a sudjelovalo je preko tristo mališana iz tridesetak ekipa iz tri županije.

mini_rukomet_2016_opatija-4_01

Opatija – U Sportskoj dvorani Marino Cvetković u organizaciji MRK Opatija nedavno je održano 6. Otvoreno prvenstvo Opatije u mini rukometu.

Natjecanje je odigrano u muškoj i ženskoj konkurenciji, u kategorijama 2006. godište te 2007. god. i mlađi, a sudjelovalo je preko tristo mališana iz tridesetak ekipa iz tri županije. Natjecali su se dječaci iz RK Viškovo, RK Gospić, RK Čavle, RK Trsat, RK Mladi Rudar, PŠR, MRK Arba, RK Senj, RK Kozala, RK Matulji, MRK Buje i domaćini MRK Opatija te djevojčice iz ŽRK Senia, RK Rab, RK Liburnija Opatija, RK Gospić, ŽRK Liburnija Matulji i RK Kvarner Kostrena. Svi takmičari dobili su medalju za sudjelovanje, najuspješnije ekipe osvojile su pokale i medalje za osvojena prva, druga i treća mjesta te je u svakoj kategoriji odabrana najbolja petorka turnira.

mini_rukomet_2016_opatija-3_01

U kategoriji dječaka 2006. godišta prvo mjesto osvojio je RK Trsat, drugi su bili rukometaši MRK Opatija, a na treće mjesto plasirala se ekipa RK Viškovo. U najbolju petorku turnira izabrani su Karlo Tomović i Dino Dundović iz Trsata, Andrija Grgić i Mark Dražul iz MRK Opatija te Viktor Ružić iz Viškova.

U kategoriji dječaka 2007. godišta najbolji su bili rukometaši RK Gospić 1, drugi su bili njihovi klupski kolege iz RK Gospić 2, dok su se na treće mjesto plasirali igrači RK Viškovo 2. U najbolju petorku turira izabrani su Matija Bukovac, Ivan Borovac, Josip Dizdar i Emil Pavičić iz Gospića te Ivan Babić iz Viškova.

mini_rukomet_2016_opatija-2_01

Kod djevojčica rođenih 2006. godine prvo je mjesto osvojila ekipa ŽRK Rab, druge su bile igračice RK Liburnija Opatija 1, a treće djevojčice ŽRK Senia. U najbolju petorku izabrane su Mirna Brusić i Magdalena Grgurić iz Raba, Nika Borovičkić i Dora Lukšić iz Opatije te Hana Juričić iz RK Senia.

U kategoriji djevojčica 2007. godišta najbolja je bila ekipa RK Kvarner Kostrena, druge su bile rukometašice ŽRK Gospić, a treće mjesto zauzele su djevojčice iz RK Liburnija Opatija. U najbolju petorku izabrane su Lea Gibičar iz RK Kvarner, Karin Karabaić iz Kostrene, Lea Stilinović i Marta Šulentić iz Gospića i Dijana Rudan iz RK Liburnija Opatija.

Kristina Tubić / PodUčkun.net
Foto: Foto Kurti

error: Content is protected !!