Održano Prvo otvoreno prvenstvo Opatije u mini rukometu

rukomet_opatija_prvo…za povijest ostaje zabilježeno, da su ekipe Zameta i Matulja, pobjednici Prvog otvorenog prvenstva Opatije u mini rukometu…
…na turniru su nastupile djevojčice i dječaci 2001. godište i mlađi…

Opatija – Prvo otvoreno prvenstvo Opatije u mini rukometu za dječake i djevojčice za godišta 2001. i 2001. i mlađe održano je u Gorovu 22. svibnja u organizaciji Muškog rukometnog kluba Opatija.
Nastupile su 24 ekipe iz 13 klubova: RK Halub iz Viškova, ŽRK Krk, ŽRK Liburnija Matulji, RK Matulji, RK Omišalj, RK Senj – Wallenborn, ŽRK Vinodol, RK Trsat, RK Vrbovsko, RK Zabok, RK Zamet, Primorska škola rukometa iz Crikvenice i domaćin MRK Opatija.
Ekipa RK Zamet 1 pobijedila je u konkurenciji 2001. godišta, druga je bila ekipa Haluba, treći su bili rukometaši RK Zameta 2 dok je domaća ekipa Opatije zauzela četvrto mjesto. U konkurenciji 2002. godišta pobijedila je ekipa RK Matulja, drugi su bili RK Halub, dok je treće mjesto pripalo dječacima RK Vrbovsko.
Medalje su dodijeljene svim sudionicima turnira, a uručio ih je predsjednik Komisije za sport Grada Opatije Fernando Kirigin.

Liburnija.net: Opatija - Matulji @ Gorovo

Liburnija.net: Opatija - Matulji @ Gorovo


Liburnija.net: Opatija - Zamet @ Gorovo

Liburnija.net: Opatija - Zamet @ Gorovo


Krisitna Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!