OFC osvojio zlato i srebro u Topuskom

Mario Pintar, Mladen Kranjčec i Sefi Ibrahim

Mario Pintar, Mladen Kranjčec i Sefi Ibrahim

Ibrahim je osvojio zlatnu medalju, dok se Pintar morao zadovoljiti srebrom, iako je u finalu odradio vrlo dobar meč te je na kraju poražen tek podijeljenom sudačkom odlukom.

Topusko / Opatija – Međunarodni otvoreni kup “Topusko 2015” na kojem je nastupilo približno 170 boraca, a među njima su se našla i dva mlada borca Opatija Fight Cluba, održan je jučer u istoimenom gradu.

Opatijski kickboxing klub predstavljali su Mario Pintar kao stariji kadet u kategoriji preko 69 kilograma te Sefi Ibrahim kao junior u kategoriji do 84 kilograma i pritom su ostvarili vrlo dobre rezultate. Ibrahim je osvojio zlatnu medalju, dok se Pintar morao zadovoljiti srebrom, iako je u finalu odradio vrlo dobar meč te je na kraju poražen tek podijeljenom sudačkom odlukom.

– Kao što smo najavili, želja OFC-a je u narednom razdoblju veću pažnju posvetiti svojim mlađim borcima i amaterskim natjecanjima pod okriljem Hrvatskog kickboxing saveza. Možemo biti vrlo zadovoljan ostvarenim rezultatima u Topuskom, ali oni će biti još i bolji na narednim natjecanjima. Idućeg mjeseca na rasporedu je vrlo zahtjevni Croatia Open u Zagrebu. Radi se o završnom natjecanju HKBS-a koje također ima međunarodni karakater, ali je ipak puno masovnije te na njemu redovno nastupa i preko 600-700 boraca, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!