OFC poziva borce na suradnju


K-1 i MMA borci koji imaju problema s pronalaskom mečeva, od sada mogu kontaktirati Opatija fight club, koji s vlastitim borilačkim timom ne uspijevaju prihvatiti sve ponude za borbe.

Ičići – Opatija Fight Club poziva borce iz Hrvatske i okolice koji treniraju samostalno ili imaju problema pri pronalasku mečeva da nas kontaktiraju na e-mail info@ofc.hr te pošalju svoje podatke s fotografijom. Naime, u posljednje vrijeme OFC svojim borilačkim timom ne uspijeva i nije u mogućnosti prihvatiti sve ponude za borbe te nas često nakon toga traže druge borce.
– U zadnja dva tjedna već nekoliko mečeva proslijedili borcima koji nisu članovi OFC-a, a samo za nastupe ovog mjeseca u Italiji tražili su nas MMA borce u doslovno svim kategorijama izuzev teške kategorije, kazao nam je Zoran Zdelar, manager OFC-a.
OFC borci ovog mjeseca nastupaju u Poreču na Prvenstvu Hrvatske u K-1, na MMA priredbi u Trevisu, na MMA priredbi u Rimu te u Ljubljani na WFC-u 16. U svibnju također nekoliko naših boraca ima mečeve u Sloveniji i Italiji, u tijeku su pregovori za mečeve također u lipnju u inozemstvu, a čekamo primjerice i potvrdu termina za priredbu Superkombata u Austriji na kojoj bi se naš Ivan Stanić trebao boriti protiv Bogdana Stoice te dogovaramo ponovno nastupe naših boraca u Fight Codeu.
– Veća je potražnja za borcima koji u karijeri imaju tek nekoliko profesionalnih mečeva i koji su karijeru nedavno započeli, no pozivamo sve zainteresirane za suradnju da nam se jave te vjerujemo da ćemo barem dijelu onih koji nas kontaktiraju u bližem razdoblju moći pronaći mečeve, dodao je Zoran Zdelar, manager OFC-a.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!