Opatija kao ”bazni kamp”: Reprezentacije koje sudjeluju na Europskom prvenstvu U-17 boravit će u opatijskim hotelima

Svih osam reprezentacija koje igraju u Rijeci i Kostreni, uključujući hrvatsku reprezentaciju, bit će smještene od 1. svibnja u Opatiji, kao i djelatnici Uefe i Hrvatskog nogometnog saveza koji rade na organizaciji ovog velikog natjecanja, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Opatija – Hrvatska će od 3. do 19. svibnja ugostiti UEFA Europsko prvenstvo reprezentacija do 17 godina, a pritom će Opatija biti domaćin za osam reprezentacija koje nastupaju na riječkom području, uključujući kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Svih osam reprezentacija koje igraju u Rijeci i Kostreni, uključujući hrvatsku reprezentaciju, bit će smještene od 1. svibnja u Opatiji, kao i djelatnici Uefe i Hrvatskog nogometnog saveza koji rade na organizaciji ovog velikog natjecanja, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Mladi Vatreni otvorit će natjecanje utakmicom protiv Italije na stadionu HNK Rijeka 3. svibnja u 17:45 sati, a tri dana kasnije u drugom kolu Hrvatsku na Rujevici čeka susret s Turskom (13:15).Hrvatski kadeti će natjecanje u skupini završiti 9. svibnja u 12 sati ogledom protiv Španjolske u Kostreni koja će kao i stadion Rijeke ugostiti šest utakmica prvog kruga najvećeg nogometnog natjecanja koje je do sada ugostila Hrvatska.

Finalna utakmica bit će odigrana 19. svibnja u Varaždinu, a sve informacije o ulaznicama, rasporedu utakmica i hrvatskoj reprezentaciji možete pronaći na stranici www.croatia2017.hr.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!