Opatijkama zlato i srebro na Prvenstvu Hrvatske u jedrenju

anja_hamerlitz_sm…Anja Hamerlitz iz Jedriličarskog kluba “Opatija” nova je državna juniorska prvakinja u klasi laser 4.7…
Opatija – Anja Hamerlitz iz Jedriličarskog kluba “Opatija” nova je državna juniorska prvakinja u klasi laser 4.7, dok je drugo mjesto osvojila također Opatijka Nikolina Prtenjača iz Jedriličarskog kluba “Tramontana” iz Opatije.
Natjecale su se na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za prijelazne klase održanom u Kaštel Gomilici od 14. do 16. listopada u organizaciji JK Marina Kaštela, na kojem je sudjelovalo 49 natjecatelja u klasi laser 4.7 te 43 natjecatelja u klasi Laser Radial iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Crne Gore i Irske.
Naslov juniorskog prvaka Hrvatske u klasi Laser 4.7 odnio je Mario Novak iz JK “Split”, drugo mjesto osvojio je Frane Grego iz JK “Galeb” Kostrena, a treće Filip Stevanović iz JK “Maestral” Rovinj. U ženskoj konkurenciji slavila je Anja Hamerlitz iz JK “Opatija”, srebro je osvojila Nikolina Prtenjača iz JK “Tramontana” iz Opatije, a broncu Rene Starić iz JK “Horizont” Poreč.
Novi juniorski prvak Hrvatske u klasi Laser Radialu je Dino Sindik iz JK “Split”, srebro je osvojio Mario Zekan iz JK “Mornar” Split, a broncu Antonio Poretti iz JK “Maestral” Rovinj. Tina Mihelić iz JK “Labud” Split, u otvorenom dijelu poretka za Laser Radial, neprikosnoveno je zauzela prvo mjesto.
Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!