Opatijski vaterpolisti odradili pripreme u Banja Luci

vaterpolo_pripreme…novoizgrađenom olimpijskom bazenu odigrane su tri trening utakmice…
…nastavak suradnje između ova dva kluba je utanačen, pa je tako Banjalučanima uručen poziv za 2. međunarodni turnir “Krunoslav Brguljan”…

Volosko – Ekipa mlađih juniora protekli je vikend bila gost Vaterpolo kluba Banja Luka u istoimenom bosansko-hercegovačkom gradu.
Na prekrasnom novoizgrađenom olimpijskom bazenu odigrane su tri trening utakmice u kojima se nije brojio rezultat, ali koje su i jednima i drugima dobro došle, pogotovo Opatijcima pred kojima su kvalifikacije za prvenstvo Hrvatske.
Vaterpolo klub Banja Luka je inače nasljednik nekadašnjeg Incela koji se uspješno takmičio zajedno sa Opatijom u drugoj ligi bivše države, te trenutno ima upisanih oko 150 dječaka svih uzrasta.
– U slobodno vrijeme, ljubazni domaćini koji su nam 24 sata bili na raspolaganju, potrudili su se da dečki vide cijeli grad i da kušaju poznati banjalučki ćevap u legendarnim banjalučkim ćevabdžinicama. Naravno da je dogovoren i nastavak suradnje između ova dva kluba pa je tako Banjalučanima uručen poziv za 2. međunarodni turnir “Krunoslav Brguljan” koji će se i ovog ljeta održati na ljetnom plivalištu u Voloskom. Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti našim domaćinima, dr. Slobodanu Grahovcu, Goranu Stanivukoviću, gospodinu Kalabi, Šijakoviću i svim ostalim vaterpolo entuzijastima ovog kluba na srdačnom dočeku i na tri prekrasna dana provedena u njihovom gradu te se nadamo da neće morati ponovno proći dvadesetak godina do ponovnog susreta, kazao nam je Danijel Liber iz Vaterpolo kluba Opatija.

Liburnija.net: Opatijski vaterpolisti na pripremama u Banja Luci

Liburnija.net: Opatijski vaterpolisti na pripremama u Banja Luci


Liburnija.net: Trener Danijel Kancijanić s juniorima @ Banja Luka

Liburnija.net: Trener Danijel Kancijanić s juniorima @ Banja Luka


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!