Oštarija Štacion i vina podruma Prodan predstavljaju se sutra u kućici Visoke poslovne škole PAR

– Nema druge već pozvati vas sve da nam se pridružite, da ovo leto finimo po nekadajnu… S maneštrun i oštarijun Štacion, istaknuo je Miletić.

Rijeka – Nakon još jednog veoma lijepog i uspješnog gostovanja Zajednice Talijana Rijeke i Opatije u kućici Visoke poslovne škole PAR na Gastro Adventu u Rijeci čast nam je najaviti i posljednje ovogodišnje goste, koji će nam se pridružiti sutra, 29. prosinca od 11 sati kod kućice Visoke poslovne škole PAR, kazao je Damjan Miletić, vanjski suradnik PAR-a.

– Cijela manifestacija počela “po domaći” pa je red na isti način i završiti ovo kulinarsko i gastronomsko događanje na kućici PAR-a. Sutra nam u goste dolazi nadaleko poznata Oštarija Štacion iz Matulja poznata po domaćoj kuhinji i delicijama naših nona. Iz svoje bogate ugostiteljske ponude prezentirat će domaću maneštru jer, kako oni kažu, “najboje se ji na žlicu” !!! Uz njihovu prepoznatljivu maneštru predstavit će se i vina podruma Prodan iz Istre, stoga nema druge već pozvati vas sve da nam se pridružite, da ovo leto finimo po nekadajnu… S maneštrun i oštarijun Štacion, istaknuo je Miletić.

error: Content is protected !!