Otvoren natječaj za najbolje fotografije riječkog vremena: Postanite dijelom knjige Milana Sijerkovića

Fotografije treba dostaviti najkasnije do 12. listopada, a urednik, dizajner i autor pregledat će i ocijeniti sve pristigle radove te po svojoj prosudbi nagraditi tri pristigla rada.

Rijeka – Naklada Val, aglina riječka izdavačka kuća, otvorila je natječaj za fotografije u knjizi najpoznatijeg hrvatskog meteorologa Milana Sijerkovića “O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera”.

– Pozivamo sve fotoreportere amatere, fotografske klubove iz Rijeke te Kvarnera i šire da prijave snimljene fotografije za objavljivanje u knjizi poznatog meteorologa inž. Milana Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“. U povodu prve knjige o vremenu u Rijeci i široj okolici, Naklada Val raspisuje natječaj kojim nagrađuje tri najbolja rada na temu vremena i klime na području Rijeke, Kvarnera, Senja i Gorskog kotara. Fotografije se šalju na e-mail naklada@naklada-val.hr, veličine do 1 MB. Prijave moraju sadržavati i ime i prezime autora, adresu i kontakt te mjesto snimanja i objašnjenje fotografije ukoliko je potrebno. Izabrane i objavljene fotografije neće se novčano honorirati, stoji u natječaju objavljenom na stranicama Naklade Val.

Teme fotografija su vremenske prilike i neprilike kao što su bura, drveće na buri, „škura“ bura, dim mora, nezgode vezane uz buru; kiša, pljuskovi, potopi i poplave; nevere, grmljavina, snijeg ili ppće slike klime i vremena u Rijeci i na području Kvarnera.

Fotografije treba dostaviti najkasnije do 12. listopada, a urednik, dizajner i autor pregledat će i ocijeniti sve pristigle radove te po svojoj prosudbi nagraditi tri pristigla rada.

Uz objavu fotografije u knjizi, prvonagrađeni rad dobit će 5 knjiga M. Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“ i tri knjige Naklade Val po izboru, drugonagrađeni rad 3 knjige M. Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“ te poklon monografija Naklade Val „Rijeka otvorena svima“, a trećenagrađeni rad 2 knjige M. Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“.

O prijavljenim i ocijenjenim radovima te nagrađenima čitajte u narednim danima na portalu Torpedo Media i drugim mrežnim stranicama kao i na FB stranicama Naklade Val.

Davor Žic / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!