Otvorene prijave za foto-radionicu pod nazivom Secesija u graditeljskom nasljeđu Grada Kastva

– Radionica će se održati u ponedjeljak, 11. lipnja od 17 do 19 sati, a izložba nastalih fotografija otvoriti će se u 19.30 sati u Art caffeu u Kastvu (Trg Matka Laginje 2a). Maksimalan broj polaznika radionice je 20. Predbilježbe je moguće učinit putem e-maila kukifoto@yahoo.com, napomenuli su organizatori.

branko jani kukurin

Kastav – U okviru Tjedna primijenjenih umjetnosti Branko Kukurin održat će foto-radionicu pod nazivom Secesija u graditeljskom nasljeđu Grada Kastva. Iako malen, Grad Kastav, kao nekadašnji administrativni, ekonomski, politički i kulturni centar regije ima bogato i raznoliko graditeljsko nasljeđe, sakralno i svjetovno – od urbane i ruralne arhitekture tipičnog mediteranskog tipa, sačuvanih renesansnih oblika, kasnoromaničkih ili ranogotičkih građevina, klasicističkih, i, kao najmodernijih, nekoliko secesijskih objekata, te dosta dekorativnih elemenata u objektima, posebno u staroj gradskoj jezgri, koji nisu nužno građeni kao secesijski. Radionica je namijenjena građanima Kastva, široj stručnoj i kulturnoj javnosti.

– Zamišljena je kao početak šireg projekta fotografskog, povijesno-umjetničkog, umjetničkog te arhitektonskog dokumentiranja kastavskog graditeljskog nasljeđa. Radionica će se održati u ponedjeljak, 11. lipnja od 17 do 19 sati, a izložba nastalih fotografija otvoriti će se u 19.30 sati u Art caffeu u Kastvu (Trg Matka Laginje 2a). Maksimalan broj polaznika radionice je 20. Predbilježbe na: kukifoto@yahoo.com, napomenuli su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!