Ove nedjelje ne propustite dječju redutu u kinu Lovran

Na zabavi se očekuju nastupi malih Liburnijskih mažoretkinja, malih pjevača riječke udruge “Ri Star” te polaznika osnovnih glazbenih škola “Mirković” Opatija i Matka Brajše Rašana Lovran.

Lovran – U sklopu ovogodišnjih maškaranih događanja u Lovranu, u nedjelju, 10. veljače u 16 sati održat će se “Dječja reduta”. Ova tradicionalna dječja maškarana zabava održat će se u kinu “Lovran”, a za zabavu djece glazbeno će se pobrinuti DJ Vedran.

Na zabavi se očekuju nastupi malih Liburnijskih mažoretkinja, malih pjevača riječke udruge “Ri Star” te polaznika osnovnih glazbenih škola “Mirković” Opatija i Matka Brajše Rašana Lovran. Kako javljaju organizatori, maškarani entuzijasti Pusnog društva “Toronjera” Lovran, pozivaju se najmlađi da se odazovu ovoj dječjoj zabavi u novouređenom lovranskom kinu, obnavljajući tako nekadašnje dječje zabave u ovom prostoru. Uz dobru zabavu “mićih” maškara, organizator će sve njih na kraju nagraditi prigodnim nagradama, koje je za ovu prigodu osigurala Općina Lovran.

error: Content is protected !!