Ove subote održava se Božićni sajam dječjeg vrtića Vladimir Nazor @ Kastav

Božćni sajam održat će se Pod Ložun

Božćni sajam održat će se Pod Ložun

Kastavski ugostitelji donirat će hranu i piće koji će se moći konzumirati uz bon od 10 kuna. Hranu će donirati restorani Loža i Fortica, pizzeria Rustica, bistro Mala riba te restoran i hotel Kukuriku, dok će pića donirati Guittar caffe, Art caffe i Udruga Belica.

Kastav – U subotu, 19. prosinca, od 10 do 14 sati Dječji vrtić Vladimir Nazor organizira tradicionalni božićni sajam pod Ložun. Odgojitelji dječjeg vrtića Vladimir Nazor zajedno s djecom i roditeljima izradili su razne božićne ukrase koji će se u humanitarne svrhe moći kupiti po prigodnim cijenama.

– Kastavski ugostitelji donirat će hranu i piće koji će se moći konzumirati uz bon od 10 kuna. Hranu će donirati restorani Loža i Fortica, pizzeria Rustica, bistro Mala riba te restoran i hotel Kukuriku, dok će pića donirati Guittar caffe, Art caffe i Udruga Belica. Ispred gradske Lože kitit će se i velika jelka na način da će svako dijete sa sobom donijeti jedan božićni ukras kojim će uljepšati gradsku jelku. Ove godine u organizaciju su se uključili i Turistička zajednica Grada Kastva te Grad Kastav, a kao gosti sajma, na jednom će štandu svoje rukotvorine prodavati djeca i odgojitelji iz Dječjeg vrtića Poneštrica, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!