Ples i kolači u fokusu večerašnjeg druženja matuljskih penzića @ Hangar

Da bi zasladili događaj, organizirano je natjecanje u pripremi orehnjača, a članice i članovi udruge donijeti će svoje ručno rađene orehnjače na ocjenjivanje, a najbolje tri biti će nagrađene.

Matulji – Udruga umirovljenika općine Matulji za kraj kalendarske godine organizira druženje u Hangaru koje će okupiti ljubitelje plesa i ljubitelje kolača tj. dvije strasti velikog broja njihovih članova.

— Za druženje koje će se održati u matujskom Hangaru, večeras, 20. prosinca pripremili smo predstavljanje uspjeha škole plesa članova Udruge, tj. rezultate napornog vježbanja tijekom jeseni. Da bi zasladili događaj, organizirano je natjecanje u pripremi orehnjača, a članice i članovi udruge donijeti će svoje ručno rađene orehnjače na ocjenjivanje, uz nagrade za najbolje tri. Pjesnikinja Rajka Jurdana-Šepić će nastupiti tijekom večeri čitanjem pjesama, najavila je Sonja Vlah, predsjednica Udruge.

Udruga okuplja stanovnike starije dobi s područja općine Matulji i svojim aktivnostima obogaćuje društveni život seniorske populacije kroz druženja, izlete, radionice i tribine. Također, u suradnji s Aktivom Crvenog Križa Opatija – Matulji, pomaže nemoćnima u prevladavanju teškoća trećeg doba.

.

error: Content is protected !!