Plesni show ”Ritam života / Rhythm of life“ večeras u Gervaisu @ Opatija

– Ritam srca – i tijela – plesača kretat će se u savršenom skladu s ritmovima različitih svjetskih plesova i tako odvesti publiku na putovanje od Turske, preko Indije i Sjedinjenih država natrag u Španjolsku, Italiju i Mađarsku. Srest ćemo i egzotične havajske i japanske plesačice, a nećemo zaobići niti Afriku, poručili su organizatori iz Festivala Opatija.

Opatija – Plesni show ”Ritam života / Rhythm of life“ održat će se u petak, 18. svibnja s početkom u 19.30 sati u opatijskom Centru Gervais.

– “Rhythm of life” uzbudljiva je i šarolika kombinacija scenskih umjetnosti s naglaskom na plesne i akrobatske točke u izvedbi sedamnaestoro međunarodno priznatih, talentiranih plesača i vještih akrobata iz raznih europskih zemalja. Ova 70-minutna plesna revija gradi priču zanimljivim izvedbenim točkama satkanim u tapiseriju šarenih boja i kostima, lepršavih plesnih komada i specijalnih svjetlosnih i vizualnih efekata. ”Ritam života“ doslovno i metaforički možemo povezati s ritmom otkucaja našeg srca – ponekad je tiši i sporiji, ponekad brži, ali nikada se ne zaustavlja. Srce održava naše tijelo u pokretu, a njegovi otkucaji diktiraju Ritam. Ma gdje bili, ovaj Ritam može kucati u taktu sreće ili tuge, pulsirati samostalno ili u društvu, a povremeno je Ritam tako radostan da svojom energijom čini čuda. Upravo jednom takvom čudu publika će svjedočiti na ovom senzacionalnom plesnom showu. Ritam srca – i tijela – plesača kretat će se u savršenom skladu s ritmovima različitih svjetskih plesova i tako odvesti publiku na putovanje od Turske, preko Indije i Sjedinjenih država natrag u Španjolsku, Italiju i Mađarsku. Srest ćemo i egzotične havajske i japanske plesačice, a nećemo zaobići niti Afriku. Na ovom putovanju strastvenim plesovima, šarenim kostimima i naravno, zaraznim ritmovima, postat ćemo jedno s Ritmom života. Na našoj pozornici cijeli svijet pleše u istom ritmu, Ritmu života, poručili su organizatori iz Festivala Opatija.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 30 kuna (popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija). Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!