Pod Ložun: Predstavljanje rada Udruge za sindrom Down uz prigodni nastup muške klape Kastav

muska_klapa_kastav_20'15

Članovi Udruge napravit će otvorenu radionicu ocrtavanja platnenih vrećica kojoj se mogu pridružiti svi zainteresirani, a ocrtane platnene vrećice Udruge moći će se i kupiti po simboličnoj cijeni zajedno s drugim radovima članova.

Kastav – U subotu, 5.rujna, od 16 do 19 sati, u Gradskoj loži, u sklopu programa ”Pod ložom iznad svih”, Udruga za sindrom Down predstavit će svoje članove i njihov rad uz popratni nastup muške klape Kastav.

Članovi Udruge napravit će otvorenu radionicu ocrtavanja platnenih vrećica kojoj se mogu pridružiti svi zainteresirani, a ocrtane platnene vrećice Udruge moći će se i kupiti po simboličnoj cijeni zajedno s drugim radovima članova. Obojanu atmosferu subotnjeg druženja glazbeno će upotpuniti član udruge Vid Gržalja uz podršku svog učitelja Damira Pandura, a u 17 sati pridružit će se i prijatelji i gosti – Klapa Kastav.

– Udruga za Down sindrom – Rijeka 21 okuplja osobe s Down sindromom i njihove obitelj s područja PGŽ-a s ciljem pružanja informacija i potpora obiteljima članova ove kromosomske različitosti te senzibiliziranjem javnosti s ciljem inkluzije osoba s Down sindromom. S tom idejom organiziraju se i različite radionice s prvenstvenom željom druženja svih sudionika društvene zajednice. I ovo predstavljanje rada i članova Udruge na Kastvu, organizirano je na poziv udruge KUD Vita-Art a u sklopu manifestacije “Pod ložom- iznad svih” poziv je svim građanima i građankama da dođu, susretnu se i podruže s Udrugom Rijeka 21, poručili su organizatori.

N. C. / Podučkun.net

error: Content is protected !!