Podrška za Kvarnerskog slavuja – autobus pun navijača Antonia Krištofića krenuo prema Beogradu @ Opatija

antonio_kristofic_navijaci_odlazak_opatija_beograd (2)

Danas ujutro krenuo je s opatijske Slatine autobus ispunjen navijačima ”matujskega tića”, odnosno ”Kvarnerskog slavuja” kako ga naziva veliki transparent kojeg su ponijeli, a glavne organizatorice ovakve podrške su Antonijeve sestre Andrea i Anita Krištofić.

Matulji/Beograd – Antonio Krištofić danas će se, u prvoj emisiji uživo regionalnog glazbenog show-a ”X Factor Adria” boriti za prolazak u novu fazu natjecanja, a mladom će pjevaču podršku u nastupu dati četrdesetak prijatelja iz Matulja i Zagreba te školskih kolega.

Antonio Krištofić

Antonio Krištofić

Danas ujutro krenuo je s opatijske Slatine autobus ispunjen navijačima ”matujskega tića”, odnosno ”Kvarnerskog slavuja” kako ga naziva veliki transparent kojeg su ponijeli, a glavne organizatorice ovakve podrške su Antonijeve sestre Andrea i Anita Krištofić. Uz članove obitelji, u kurijeri će se naći mjesta za Antonijeve kolege iz trećeg razreda opatijske Hotelijersko-turističke škole, kao i za druge prijatelje s liburnijskog kraja, koji će svi nositi posebno dizajnirane majice s njegovom slikom.

Večerašnja emisija počinje u 21 sat na RTL-u, a uz 12 kandidata koje su odabrali suci, u njoj će se natjecati i 13. sretnik kojeg će u show vratiti publika svojim glasovima. Upravo će publika telefonskim pozivima odlučivati o prolasku, odnosno ispadanju kandidata koji će danas pjevati uživo, a kandidat ili kandidatkinja s najmanjim brojem glasova napustit će show.

U Tončijevom ‘stožeru’ u prvoj emisiji uživo naći će se grupe ’’Infinitas’’, ’’9control’’ i ’’Anđeline’’, u Aleksandrinom Ilija Mihailović, David Temelkov i Antonio Krištofić, dok se Željko odlučio za Katarinu Simić, Magdalenu Bogić i Ivu Ćurić, a Massimo je iz svoje grupe u emisije uživo poveo Jelenu Đurić, Nikolu Marjanovića te Amela Ćurića.

antonio_kristofic_navijaci_odlazak_opatija_beograd (1)

– Pritisak će biti veliki, ali ljubav prema pjevanju i glazbi ce im pomoći da uklone u tremu i nervozu. Svaki od ovih mladih ljudi mi je jako bitan i dobit će moju punu podršku i mentorstvo, a to znači da ću sa svakim od njih raditi na svim detaljima njihovog nastupa. Inzistirat ću na ekstremnoj disciplini, ozbiljnoj pripremi i potpunoj posvećenosti, čuti ću svaku grešku i neću tolerirati zabušavanje! Publika će me sada upoznati kao vokalnog pedagoga i muzičkog producenta, a tu nema šale, kazala je Antonijeva mentorica Aleksandra Kovač, koja je uz mladog liburnijskog pjevača kao svoje finaliste odabrala Iliju Mihailovića i Davida Temelkova. Tonči Huljić u live emisije poveo je grupe ”Infinitas”, ”9control” i ”Anđeline”, dok se Željko Joksimović odlučio za Katarinu Simić, Magdalenu Bogić i Ivu Ćurić, a Massimo Savić je iz svoje grupe u emisije uživo poveo Jelenu Đurić, Nikolu Marjanovića te Amela Ćurića.

– Sponzori ovog putovanja su Turistička zajednica Opatija i Grad Opatija, a atraktivne majice za navijače osigurala je tvrtka Sika Croatia iz Zagreba, napomenula je Anita Krištofić, Antonijeva sestra, uz drugu Antonijevu sestru Andreu ujedno i glavna organizatorica putovanja.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!