Predavanje ”Bolje učim, manje se mučim“ na rasporedu ovog utorka @ Opatija

DND Opatija

DND Opatija

Predavanje će se održati u utorak, 15. studenog, u 17 sati, u prostorijama Društva ”Naša djeca“ Opatija (St. Lipovica 2), a isto će održati Ana Jantolek, prof. psiholog.

Opatija – U sklopu programskih aktivnosti Društvo ‘Naša djeca’ Opatija organizira predavanje ”Bolje učim, manje se mučim“ – tehnike učenja i poboljšanja koncentracije kod djece. Predavanje će se održati u utorak, 15. studenog, u 17 sati, u prostorijama Društva ”Naša djeca“ Opatija (St. Lipovica 2), a isto će održati Ana Jantolek, prof. psiholog.

– Društvo ”Naša djeca“ Opatija uz potporu Primorsko-goranske županije provodi projekte ”Za sretnije djetinjstvo“ i ”Kolibrići plus“. Cilj projekta ”Za sretnije djetinjstvo!“ je povećati samopouzdanje, samoefikasnost, osjećaj sreće kod djece kod koje su povećane negativne emocije te prevencija rizičnih ponašanja kod djece. Program Kolibrići plus ima za svrhu poboljšanje kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji te pomoć u integraciji u lokalnu zajednicu stvaranjem novog ozračja, poticanjem novih procesa za kvalitetan prihvat djece s teškoćama i njihovu integraciju u redovan život, napomenuli su organizatori uz napomenu da je potvrda dolaska obavezna na tel: 051/272-443, 091/2724430 ili e-mail: dnd.opatija@gmail.com do 14. studenog.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!