Predavanje Digitalizacija obiteljskog smještaja sutra u Mošćeničkoj Dragi

– Na predavanju će te se upoznati s najpoznatijim online portalima za iznajmljivanje smještaja, kako određeni portali funkcioniraju, koje su im provizije, članarine, koja struktura gostiju ih posjećuje, načini bookiranja, kako funkcionira Channel – Management i još puno toga, poručili su organizatori.

Mošćenička Draga – Udruga u turizmu Mošćenička Draga organizira predavanje pod nazivom Digitalizacija obiteljskog smještaja. Predavanje će se održati u utorak, 20. veljače s početkom u 18 sati u dvorani nove općinske zgrade (Građevina javne namjene).

– Predavanje će održati Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds design studija, privatni iznajmljivač i osnivač turističke agencije Istria Villas. Na predavanju će te se upoznati s najpoznatijim online portalima za iznajmljivanje smještaja, kako određeni portali funkcioniraju, koje su im provizije, članarine, koja struktura gostiju ih posjećuje, načini bookiranja, kako funkcionira Channel – Management i još puno toga. Za članove Udruge predavanje je besplatno, ostali plaćaju ulaznicu od 30 kuna, poručili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!