Predstava: Kum nije dugme @ Kastav

Osim predstave, istog dana, u Caffe baru ”ART“ s početkom u 19 sati, održat će se izložba slika slikarice Mire Štok iz Rijeke pod nazivom ”Ususret praznicima“. Detalje provjerite u nastavku teksta.

Kastav – Danas, 17. studenog, s početkom u 20 sati, u Domu Braće Matešić (Šporova jama 2), održat će se hit komedija ”Kum nije dugme“.

Kursadžije u novoj hit komediji, poslije 12 godina – Kum nije dugme. Priča počinje u Crnoj Gori gdje KUM Djuro pokušava pronaći, tj. pozajmi novac koji je prethodno izgubio na kladionici. U toj sceni se pojavljuje i njegova žena Ljeposava koja dolazi na ideju da bi trebalo pozvati kuma Ajdemija. Kako Ajdemi nema novac, predlaže mu da ode u Jagodinu gdje poznati Palma daje novopečenim parovima dodjeljuje 3000 eura i poklanja put u Grčku. Djuro odlazi u Jagodinu, gdje ga dočekuje kuma Jagoda koja je napravila dogovor sa Slađom, prof. engleskog iz Beograda koja opet želi da se uda, ne bi li zaradila neki novac. Tu počinje zaplet. Fencerka iz Beograda prelazi preko toga što je kum već u nevjenčanoj zajednici sa Ljeposavom i pristaje se kako tako udati. Što se do kraja događa (naravno potpuni obrt) ne bi trebalo otkrivati.

Predstava traje sat i trideset minuta, a četiri glumca utjeloviti će pet uloga. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u caffe baru “Šporova jama”, po cijeni od 50 kuna, dok se za sve dodatne informacije možete obratiti Sanji Balen, na broj mobitela 091/551 27 81.

Također, istog dana, u Caffe baru ”ART“ s početkom u 19 sati, održat će se izložba slika slikarice Mire Štok iz Rijeke pod nazivom ”Ususret praznicima“. Izložba ostaje otvorena do 7. prosinca.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!