Predstavljanje programa ”Aktivni u zajednici“ ovog četvrtka u Galeriji Laurus @ Lovran

…ilustracija…

Predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ u Lovranu će se održati u četvrtak, 12. travnja u 14 sati u prostoru Galerije Laurus.

Lovran – Rješavanje učestalih problema u zajednici jedan je od najvećih izazova s kojima se suočava svaka lokalna samouprava, a kao svojevrstan odgovor osmišljen je program „Aktivni u zajednici“ koji bi trebao povezati građane, civilno društvo i javnu upravu na rješavanju konkretnih problema koji su istaknuti relevantnima za zajednicu.

Predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ u Lovranu će se održati u četvrtak, 12. travnja u 14 sati u prostoru Galerije Laurus.

– Općina Lovran je temeljem Javnog poziva odabrana za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg jepovećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje. Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u vašoj općini u sklopu ovog programa. Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi, poručili su iz Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Općine Lovran, pozvavši sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!