Predstavljena nova stranica ČAnsonfesta – Pronađite sve zanimljivosti vezane uz festival @ Kastav

12_cansonfest_2016_kastav_1_01

Tako se na stranici može pronaći i tekst Natječaja za nove skladbe, koje će biti izvedene na ovogodišnjem 13. ČAnsonfestu – Kastav 2017. Natječaj je objavljen u petak, 24. veljače, a otvoren je do 28. travnja.

Kastav – ČAnsonfest Kastav, festival čakavske šansone, predstavio je novu internetsku stranicu na staroj adresi – www.cansonfest.com.

Obnovljena i osvježena stranica donosi brojne informacije, fotografije i video snimke svih dosada održanih izdanja, ali i sve aktualnosti vezane uz ovaj Festival. Tako se na stranici može pronaći i tekst Natječaja za nove skladbe, koje će biti izvedene na ovogodišnjem 13. ČAnsonfestu – Kastav 2017.

Natječaj je objavljen u petak, 24. veljače, a otvoren je do 28. travnja.

– Pored toga, na našem YouTube kanalu je uz snimke svih dosada održanih festivalskih večeri, objavljena i televizijska snimka prošlogodišnjeg 12. ČAnsonfesta – Kastav 2016. Inače, njeno se emitiranje uskoro očekuje i u programu HTV-a, a do tada možete putem našeg YouTube kanala, uživati u objavljenim izvedbama prošlogodišnjeg i svih do sada održanih Festivala, poručili su organizatori ČAnsonfesta.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!