Predstavom ”Pričam ti priču“ započeo dječji program 27. KKL-a

Sabljak i Kolić tijekom jednosatnog nastupa sa najmlađima su podijelile neke od najpoznatijih domaćih, ali i stranih bajki.

Kastav – Dječji program 27. Kastafskog kulturnog leta počeo je sinoć s predstavom ”Pričam ti priču”. Sabina Sabljak i Sanja Kolić svojom su predstavom „Pričam ti priču“ oduševile našu najmlađu publiku, koja je uz ovacije i glasan pljesak ispratila simpatične glumice. Sabljak i Kolić tijekom jednosatnog nastupa sa najmlađima su podijelile neke od najpoznatijih domaćih, ali i stranih bajki.

Na njihovom repertoaru ovoga puta iznimno našle su se i lokalne legende koje su, naravno, slušane sa najviše interesa. Odaziv djece i njihovih roditelja na predstavu „Pričam ti priču“ dokazuje koliko je bitno pri organizaciji kulturnih događanja uzeti u obzir i dječju publiku. Podsjetimo, Kastafsko kulturno leto jedan je od rijetkih festivala koji je u svoj repertoar uključio i prilagođene dječje programe potičući time kulturno uzdizanje mladih naraštaja te dajući im priliku da nauče nešto više o svjetskoj, ali domaćoj te lokalnok književnosti.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!