Preko Retropatija pub kviza do karte za 2Cellos @ Foaje

Večeras se na maloj sceni Ljetne pozornice održava posljednje izdanje Retropatija Pub kviza, a najuspješniji natjecatelji moći će osvojiti vrijedne nagrade – između ostalog i karte za koncert 2Cellos 31. kolovoza.

Opatija – Za sve fanove svjetski slavnog dvojca s violončelima – 2Cellos – koji u petak, 31. kolovoza nastupaju na Ljetnoj pozornici, večerašnje izdanje Retropatija Pub kviza moglo bi biti jedni rješenje za nabavku karata za rasprodani koncert.

Naime, večeras se održava posljednje izdanje ove popularne ”bitke umova”, na kojoj će opatijska grupa Kvizomani pokušati obraniti svoju ”dvostruku krunu”. Kao i uvijek, ulaz je slobodan, kotizacije nema, a nagrade Festivala Opatija su vrijedne – za drugo i treće mjesto predviđen je komplet kino-ulaznica za projekciju po njihovom izboru, a svaki član dobit će po jednu kartu. No, posebno je primamljiva nagrada za prvo mjesto – paket ulaznica za veliki koncert svjetske atrakcije 2Cellos, i to za svakog člana pobjedničke ekipe po jedna karta (maksimalni broj članova po ekipi iznosi pet).

Kviz počinje u 21 sat, a nakon njega svi će moći ostati u dobrom raspoloženju uz glazbeni program ”Čiste osamdesete”.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!