Premijera Magic Musicla s Mijom Negovetić ovog petka, repriza u nedjelju @ Opatija

Ulaznice za premijernu izvedbu koja će se održati 8. prosinca su u kratkom vremenu rasprodane, pa je zbog velikog interesa publike određen datum i reprizne izvedbe – u nedjelju, 10. prosinca u 18.30 sati na istom mjestu, u opatijskom centru Gervais.

Opatija ”Magic Musical“ dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi, održat će se premijerno u petak, 8. prosinca u 20 sati, a reprizna izvedba u nedjelju, 10. prosinca u 18.30 sati.

Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će u „čarobnom mjuziklu“, kroz toplu priču u režiji Davida Petrovića, upoznati mnoge jezične teme, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u čaroliju.

– U ovom zabavnom showu u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi do čarobnog štapića kojeg je Čarobnjak negdje izgubio. Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u zajedničkoj avanturi. Naime, Čarobnjak je na Sestricu jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko i Mravko. Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije, poručili su organizatori iz Festivala Opatija.

Ulaznice za izvedbu 10. prosinca mogu se kupiti u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr po cijeni od 70 kuna, a u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati mogu se kupiti ulaznice po cijeni od 70 kuna, i po cijeni od 50,00 kuna za djecu do 14 godina.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!