Pretprodaja ulaznica za 3D filmove u Foajeu na Ljetnoj pozornici

Liburnija.net: Kino na Maloj ljetnoj pozornici @ Opatija

Liburnija.net: Kino na Maloj ljetnoj pozornici @ Opatija

Dodatna novost je da smo za 3D filmove u kolovozu ulaznice pustili i u pretprodaju u našim uredima i na blagajnama te u internet pretprodaju sedam dana prije održavanja filma, unatoč mogućnosti otkazivanja projekcija zbog loših vremenskih uvjeta.

Opatija – Kako smo već u nekoliko navrata izvještavali, na Ljetnoj pozornici se od polovice srpnja prikazuju i 3D filmovi, za čije je praćenje osim sofisticirane opreme za projekciju potrebno svakom gledatelju osigurati i specijalne naočale. Obzirom na veliki interes od strane gledatelja, iz Festivala Opatije poslali su priopćenje vezano uz projekcije 3D filmova, uz napomenu da svi programi Festivala Opatija u kolovozu počinju u 21 sat.

– Prilikom opremanja kina, nabavljena je i određena količina naočala utvrđena na temelju višegodišnjeg prosjeka posjećenosti i financijskih mogućnosti. Kako je interes publike veći od broja naočala, 3D filmove u kolovozu projicirat ćemo dva dana zaredom. Dodatna novost je da smo za 3D filmove u kolovozu ulaznice pustili i u pretprodaju u našim uredima i na blagajnama te u internet pretprodaju sedam dana prije održavanja filma, unatoč mogućnosti otkazivanja projekcija zbog loših vremenskih uvjeta. U slučajevima lošeg vremena vraćat će se novac za kupljene ulaznice. Ulaznica kupljena za projekciju prvog dana određenog naslova, u slučaju otkazivanja ne vrijedi za slijedeći dan. U slučaju da interes za neke od filmova premaši kapacitet našeg ”3D gledališta“, nastojat ćemo pronaći dodatne termine prikazivanja u kolovozu ili rujnu.

Ulaznica za filmske projekcije u 3D verziji odsada mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama Festivala Opatija (Zert bb i M. Tita 101) i na www.kulturaplus.com sedam dana prije projekcije. Ulaznice za filmove u 2D verziji kupuju se isključivo na dan projekcije na blagajni Male ljetne pozornice.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!