Prilika za veću konkurentnost na tržištu rada: Dodijeljeno deset potpora nezaposlenim mladima @ Opatija

grad_opt_2012

Naime, nakon objavljenog poziva za mlade nezaposlene osobe do 29 godina s prebivalištem na području Grada Opatije, usvojena je lista kandidata za potpore kao pomoć pri zapošljavanju.

Opatija – Deset mladih nezaposlenih ljudi dobit će priliku unaprijediti svoja znanja i vještine te tako dobiti nove kvalifikacije na tržištu rada. Naime, nakon objavljenog poziva za mlade nezaposlene osobe do 29 godina s prebivalištem na području Grada Opatije, usvojena je lista kandidata za potpore kao pomoć pri zapošljavanju.

Dodijeljeno je ukupno 10 potpora te su svi prijavljeni kandidati koji su udovoljili uvjetima gradskog programa i javnog poziva ostvarili pravo na potporu za edukaciju prema njihovoj potrebi. Potpore su tako dobili Marija Jović i Lucija Jugovac, za ECDL specijalistu poslovne primjene računala, Raul Bazjak, za web dizajnera, te Neven Maršanić, Brigita Dovođa, Andrea Idžaković, Alessandro Žiganto, Toni Tuliak, Ana Šain i Martina Mileković, za verificirani program njemačkog jezika.

– Iskreno se nadamo da će odabrane edukacije i stjecanje dodatnih znanja i vještina pomoći mladim nezaposlenim osobama u što bržem zapošljavanju, odnosno samozapošljavanju, poručili su iz Grada Opatije.

Davor Žic / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!