Primorsko goranski savez na izbore za vijeća mjesnih odbora izlazi samostalno @ Kastav

Slavko Marot za Mjesni odbor Spinčići, Luka Barač za Mjesni odbor Kastav, Gordan Srdoč za Mjesni odbor Rubeši, Renato Jelovica za Mjesni odbor Brnčići i Bojan Marčić za Mjesni odbor Rešetari nositelji su lista po navedenim mjesnim odborima.

Kastav – Predsjednik ogranka Primorsko goranskoga saveza za Grad Kastav David Marot najavio je da će na predstojeće izbore za mjesne odbore grada Kastva PGS izaći samostalno.

– Za razliku od prošlih izbora, na koje je PGS Grada Kastva izašao u koaliciji sa SDP-om, ove godine PGS izlazi na izbore kao samostalna lista. Grad Kastav ima ukupno pet mjesnih odbora od koji svaki broji po pet članova. Primorsko goranski savez Grada Kastva kandidirat će se u svih pet mjesnih odbora. Od ukupno dvadeset i pet kandidata, na listama će biti zastupljeno jedanaest žena i četrnaest muškaraca, poručili su predstavnici PGS-a na današnjoj tiskovnoj konferenciji.

Slavko Marot za Mjesni odbor Spinčići, Luka Barač za Mjesni odbor Kastav, Gordan Srdoč za Mjesni odbor Rubeši, Renato Jelovica za Mjesni odbor Brnčići i Bojan Marčić za Mjesni odbor Rešetari nositelji su PGS-ovih lista na predstojecim izborima.

– Svaki je nositelj predstavio svoj mjesni odbor s kratkom najavom programa i ciljeva u predstojećem mandatnom razdoblju, istaknuo je David Marot koji je u zaključnome dijelu predstavljanja naglasio ulogu i važnost mjesnih odbora u ostvarivanju manjih komunalnih zahvata u gradu Kastvu proteklih godina te naglasio potrebu njihova još angažiranijeg uključivanja u provedbi socijalno orijentiranih ciljeva Grada.

– Mjesni odbori predstavljaju sponu između građana i gradske uprave te najefikasniji način posredovanja, pa zatim i realizacije potreba i zahtjeva građana. Upravo je zbog toga važno odazvati se izborima u što većem broju i tako nastaviti praksu uspješnoga i kvalitetnoga posredovanja volje građana, rezimirao je Marot.

Podsjetimo, drugi po redu izbori za mjesne odbore u Gradu Kastvu održat će se 25. veljače 2018.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!