PROMO: 2md salon namještaja – odaberite kuhinju po mjeri vašeg prostora!

2 md salon namjestaja kuhinja (1)

Upravo kao ulaganje u kvalitetu ponude, a u suradnji sa slovenskim partnerom Alples d.o.o. Železniki, uređen je sasvim novi dio salona, baš kako bi vidjeli i isprobali namještaj uživo, ne samo preko kataloga i interneta. Novoopremljeni “Alples showroom” u sklopu salona u Iki nudi kompletan program ovog poznatog proizvođača spavaćih, dječjih i dnevnih soba, predsoblja i kuhinja.

Ika – Odlučili ste urediti kuhinju, jedan od najvažnijih dijelova svakog doma, no niste sigurni otkud krenuti. Ok, probat ćemo vam pomoći s par osnovnih savjeta.

Prvo, opremite se literaturom, pogledajte časopise i kataloge, nađite web stranice s tom tematikom. Današnja ponuda je stvarno izvanredna, proučite koje sve forme postoje na tržištu i zamislite ih u svom prostoru. Vodite računa služi li vam kuhinja samo za pripremu hrane ili u njoj i poslužujete. Jednako je važan raspored elemenata: sudoper, pećnica i hladnjak neka budu čim bliže jedni drugima da si olakšate kretanje.

Paralelno s tim radite financijsku konstrukciju, sve ovisno o tome koliko želite unaprijed razmišljati odnosno boraviti u istom prostoru. Opremate li dom za duže razdoblje, na bitnim stvarima nema smisla štedjeti, to ostavite za manje detalje. Kuhinju netko treba i postaviti. Napravite listu mogućih izvođača od onih koje znate sami, preporuka prijatelja i rodbine, onih koje pronađete putem interneta i slično, pa zatražite ponude.

2md reklama txt

A možda i da skratite sav taj posao i dođete na jednu adresu gdje ćete razgledati razne modele, dobiti savjete i ideje oko slaganja kuhinje, na licu mjesta procijeniti sve troškove i uštede, te ugovoriti željene preinake, prijevoz i montažu?

Salon namještaja 2MD već je gotovo dvadeset godina sinonim za ponudu kvalitetnog namještaja. Kroz sve promjene proteklih godina to je princip od kojeg se ne odustaje i to će uvijek biti nit vodilja u opremanju stanova, kuća, prostora za iznajmljivanje, poslovnih prostora. Upravo kao ulaganje u kvalitetu ponude, a u suradnji sa slovenskim partnerom Alples d.o.o. Železniki, uređen je sasvim novi dio salona, baš kako bi vidjeli i isprobali namještaj uživo, ne samo preko kataloga i interneta. Novoopremljeni “Alples showroom” u sklopu salona u Iki nudi kompletan program ovog poznatog proizvođača spavaćih, dječjih i dnevnih soba, predsoblja i kuhinja.

2 md salon namjestaja kuhinja (2)

Upravo tu možete razgledati (i naravno naručiti) Alplesove spavaće sobe Harmonija, Medeja, Samba, Bossa Nova, Arija, turističke sobe Globus i Center, dječje sobe Planet i Tempo XY, predsoblje Twist, dnevne sobe Prizma i Nirvana. Nezaobilazne su Alplesove kuhinje (linije Smart, Natura, Start, Urbana i Laguna) koje kvalitetom upotrebljenih materijala i okova te izvrsnom obradom i bezvremenskim dizajnom jamče sve najvažnije za jednu kuhinju, a to je otpornost površina, jednostavno održavanje i čišćenje i dugogodišnje zadovoljstvo svakog kupca.

SEZONSKI POPUST ZA NOVE NARUDŽBE KUHINJA!
Tvornički promotivni popust 30% + dodatnih 20% akcijskog popusta! (vrijedi za narudžbe do 28. veljače 2017.)
Direktan kontakt salona s proizvođačem jamči u svakom trenutku najtočniju informaciju o dostupnosti pojedinog artikla, najkraći rok isporuke, sve moguće prerade po želji kupca, prijevoz i montažu u istom danu i naravno, najbolju moguću cijenu. Svaki se mjesec u suradnji s Alplesom nude i posebni akcijski popusti (za pojedine programe čak do 30% plus dodatnih 10% za plaćanje gotovinom)!

2 md salon namjestaja kuhinja (3)

Moderne kuhinje URBANA
Kuhinje Urbana s tipičnim, čistim linijama odražavaju suvremenost i bezvremenost. Drveni dekor oskoruše ili bukve nadopunjuju boje od smirenih prirodnih do upadljivih kao što su ljubičasta i tirkizna, u mat ili visokom sjaju. Ova je kuhinja odličan odabir za sve one kojima je osim funkcionalnosti i kakvoće jako važan i moderan izgled. Ispreplitanje drva i obojenih lakiranih površina spoj je prirode i urbanosti, što namještaju daje prizvuk klasične kuhinje, dok jedinstvena boja lakiranih sjajnih površina u kuhinju donosi duh kozmopolitanizma.

Promišljenim odabirom osnovnih i dodatnih elemenata te uz odgovarajuće prilagodbe prostoru, gdje su iste potrebne, dobit ćete kuhinju po mjeri. Funkcionalni, ergonomski oblikovani elementi za kuhinju izrađeni su iz kvalitetnih materijala te imaju ugrađene kvalitetne okove. Funkcionalnost povećavaju i razni dodaci za ladice kao što su protuklizne podloge, držači tanjura, pregradni sustavi, ulošci za jedaći pribor, sustav koševa… Njihovom uporabom vaša će kuhinja biti jednostavna za korištenje i održavanje. Iskoristite mogućnost stručnog savjetovanja i 3D nacrta kuhinje pomoću profesionalnog računalnog programa.

2 md salon namjestaja kuhinja (4)

Klasična kuhinja LAGUNA
Zbog svog rustikalnog dojma klasična kuhinja Laguna izvana je topla i estetski usavršena, no u osnovi je riječ o modernoj kuhinji koja sadrži sve elemente suvremene kuhinje. Klasična rustikalna kuhinja Laguna dostupna je u drvenim dekorima prirodnog i sivog hrasta te posebice oživi u kombinaciji s nekim od dekora u boji, a dostupna je i u samo jednoj boji. Ako, primjerice, želite, možete odabrati u potpunosti bijelu kuhinju.

Možete birati između velikog broja različitih elemenata za kuhinje, različitih boja te različitih ručki i ostalih dodataka kao što su svjetla, metalni zidni dodaci ili moderni otvoreni elementi za življi ambijent. Za potpunu iskorištenost prostora u ponudi je niz praktičnih dodataka za unutarnju opremu ladica (za jedaći pribor, tanjure, hranu…), dostupne su ladice na izvlačenje za pohranu namirnica, mehanizmi na izvlačenje za kutne elemente, kao i rješenja za spremanje i sortiranje otpadaka. Kuhinje po mjeri omogućavaju detaljno prilagođavanje elemenata dimenzijama vašega prostora te jamče individualna rješenja za svaki prostor i za svakog korisnika.

2 md salon namjestaja kuhinja (6)

Suvremene kuhinje START
Toplina drva i svijetle neutralne boje modernih kuhinja Start izvrsno su okruženje za stvaranje i rad. Sa svojim praktičnim i suvremenim elementima i dodacima ova je kuhinja izvrstan odabir za sve one kojima je praktičnost na prvom mjestu. Ipak, nije potrebno birati između estetike i praktičnosti, jer vas izgled kuhinje s glatkim linijama, bez nepotrebnih dodataka, neće razočarati. Kuhinje po mjeri Start odabirom pravih elemenata omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora. Moderne kuhinje Start nude veliki izbor osnovnih elemenata za kuhinje te najveći izbor drvenih dekora od svih modela.

Među drvenim dekorima ne nedostaje modernih varijanti prirodnog i sivog hrasta. Isti se mogu po želji kombinirati sa smirenim dekorima u boji. Kao i kod ostalih kuhinja, i za kuhinje Start vrijedi bogata ponuda dodatnih elemenata i opreme, uvažavanje ergonomskih zahtjeva za siguran i ugodan rad te kvalitetna izrada. Važan čimbenik je i cijena kuhinje, prije svega povoljan omjer kvalitete i cijene, što samo povećava vrijednost kuhinja Start.

2 md salon namjestaja kuhinja (7)

Pomoću računalnog 3D prikaza kuhinje s lakoćom ćete si moći predočiti kako će izgledati vaša odabrana moderna i funkcionalna kuhinja po mjeri.

Uštedite si vrijeme i obavite sve što vam treba na jednom mjestu!

Za profesionalni savjet, projektiranje, mjerenje, prijevoz, montažu – dođite s povjerenjem u salon namještaja 2MD.

Salon je smješten na adresi: Ika, Primorska 11
Telefoni: 051/292-545 i 051/293-758
Mobitel: 098/305-748
e-mail: 2md.office@gmail.com
web: www.2md.hr

2 md salon namjestaja kuhinja (8)

2 md salon namjestaja kuhinja (9)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!