Promo Matulji torus: Mozirski gaj – park cvijeća i etnografskih objekata

MOZIRJE, 4.5.12 - MOZIRSKI GAJ. FOTO: BRANE PIANO

Park ‘’Mozirski Gaj“ leži s desne strane nasipa rijeke Savinje i prostire se na sedam hektara površine, što ga svrstava u najljepši slovenski park cvijeća i etnografije, gdje se u periodu 01.-03.05.2015. održava izložba tulipana i pčelarstva.

Matulji – Putnička agencija Matulji Tours organizira jednodnevni izlet u Mozirski gaj na proljetnu izložbu tulipana, 02. svibnja, s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 150 kn po osobi.

mozinski_gaj_tulipani (1)

Park ‘’Mozirski Gaj“ leži s desne strane nasipa rijeke Savinje i prostire se na sedam hektara površine, što ga svrstava u najljepši slovenski park cvijeća i etnografije, gdje se u periodu 01.-03.05.2015. održava izložba tulipana i pčelarstva. Uživajte u društvu brojnih junaka crtanih serija koji će posjetiti park. Zavirite u svaki kutak parka, i uživajte u brojnom cvijeću, drveću, grmovima, cvijetnim skulpturama, potočićima i jezercima na kojima se nalaze tradicionalne mlinice, ali i tradicionalne građevine tipične za mozirski kraj koje u svojoj unutrašnjosti skrivaju etnografske zbirke: kmetska kuća, brvnare, kovačnica, staje i brojni drugi tradicionalni objekti, a sve to je još upotpunjeno prikazom i kopijom japanskoga vrta. U povratku se zaustavljamo u BTC shopping centru u Ljubljani.

Za sve informacije i rezervacije pitajte nas na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr .

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!