Promo Matulji Tours : 4 ideje za obiteljski izlet – avanturu u jednom danu!!!

Odaberite svoj najbolji obiteljski izlet i iskoristite posebnu ponudu da djeci omogućite lijepo sjećanje, olakšate početak nove školske godine, djeca će biti oduševljena! Lista top obiteljskih izleta gdje će svatko pronaći nešto za svoj gušt, razveseliti će naše najmlađe i one malo starije. Magija jednog dana može biti nezaboravna uspomena…

Matulji – Dosta vam je boravka kod kuće, gledanja televizije, fali vam svježeg zraka, a vašim klincima je dosadno? Vrijeme je za izlet! Kažu da djeca ne pamte ono što su u djetinjstvu imala, već mjesta na kojima su bila, stvari koje su vidjela i osjećaje koje su doživjela. Zato je zajednički obiteljski izlet uvijek dobar izbor bez obzira na vrijeme, novac i dob djece. Donosimo vam 4 prijedloga za prekrasan izlet s djecom i posebnu ponudu:

OBITELJSKI SUPER BONUS : besplatan izlet za 2. dijete
(uz dvije odrasle osobe jedno dijete plaća, drugo gratis)
Definitivno prava prilika za OBITELJSKI izlet!!

KLAGENFURT, MINIMUNDUS I PYRAMIDEKOGEL
1.9.2018.

Put oko svijeta u jednom danu? Moguće je, u čudesnom svijetu minijatura uz najpoznatije građevine svijeta. Minimundus je poznati park minijatura gdje su izložene najljepše građevine iz 50 država svijeta u omjeru 1:25. Dok šećemo, stvara se osjećaj kao da smo 25 puta narasli pa iz ptičje perspektive promatramo svijet. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Krenite u Klagenfurt i doživite prekrasan pogled na jezero Wörthersee, a oni najmlađi i najhrabiji mogu se spustiti toboganom sa vidikovca Pyramidenkogel…
Detaljnije informacije potražite ovdje

GARDALAND
8.9.2018.

Ako još niste upoznali najbolji zabavni park na ovim područjima, nudimo vam idealnu priliku za boravak u omiljenom parku za djecu i odrasle koji nudi brojne atrakcije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA…obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… Još malo je preostalo do kraja noćnog Gardalanda, zadnji rok za posjetu ovom zanimljivom mjestu je 8.9.2018. kada možete uživati u noćnom osvjetljenju.
Detaljnije informacije potražite ovdje

VERONA I SAFARI PARK
15.9.2018.

Vaši su mališani ljubitelji životinja? Parco Natura Viva idealno je mjesto za vas! SAFARI PARK, nedaleko Verone, gdje životinje slobodno šeću u ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura sa maketama u prirodnoj veličini. Iskoristite dan za uživanje u prirodi i čudesnom ambijentu.
Izgubite se u živopisnim uličicama Verone, istražite skrivena mjesta, te zaključajte svoj lokot na slavnom zidu ljubavi.
Detaljnije informacije potražite ovdje

ARBORETUM I ZOO LJUBLJANA
30.9.2018.

Jeste znali da se u rujnu održava izložba bundeva? Poželite li s vašim najmlađima uživati u pitomom zagrljaju cvijeća, obavezno ih povedite u Arboretum. Arboretum nudi sadržaje prilagođene djeci, dječje igralište, dječji labirint kao stvoren za trčanje te organizirane besplatne radionice. Održavaju se i izložbe kaktusa, tropskog cvijeća, leptira te nezaobilazna izložba dinosaura i kitova napravljenih u prirodnoj veličini, a susrest oči u oči oduševljava i djecu i odrasle. Priuštite si odmor u ljepoti prirode ovog puta u znaku bundeva, te ne propustite hranjenje morskih lavova, slonova, medvjeda u zoološkom vrtu…
Detaljnije informacije potražite ovdje

Odaberite svoj najbolji obiteljski izlet i iskoristite posebnu ponudu da djeci omogućite lijepo sjećanje, olakšate početak nove školske godine, djeca će biti oduševljena! Lista top obiteljskih izleta gdje će svatko pronaći nešto za svoj gušt, razveseliti će naše najmlađe i one malo starije. Magija jednog dana može biti nezaboravna uspomena… Ponuda sa obiteljskim bonusom važeća je do 20.8.2018. ili do popunjenja kapaciteta. Za sve navedene programe možete nas kontaktirati telefonom 051/275 055 ili mailom info@matuljitours.hr, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!