Promo Matulji Tours: Graz i čokoladna avantura – 1 osoba plaća, druga -50%

Polazak je 27.05. iz Rijeke i Matulja po akcijskoj cijeni jedna osoba plaća, druga – 50%, za sve prijave do 17. svibnja ili do popunjenja mjesta na akciji. Cijena za 1 osobu je 240 kn, za drugu 120 kn.

Matulji – Kažu „All you need is love and chocolate!“, upravo iz tog razloga vodimo vas na čokoladnu avanturu, mjesto na kojem ćete uživati u raznim okusima i oblicima čokoladnih slastica, okusiti ćete ljubav i čokoladu u jednom.

Kada je čokolada u pitanju, teško je reći ne, rezervirate svoja mjesta i posjetite jednu od najboljih i najpoznatijih tvornica čokolade ”Zotter“. Polazak je 27.05. iz Rijeke i Matulja po akcijskoj cijeni jedna osoba plaća, druga – 50%, za sve prijave do 17. svibnja ili do popunjenja mjesta na akciji. Cijena za 1 osobu je 240 kn, za drugu 120 kn.

Ispunite svoj san i izgubite se na jedan dan u carstvu čokolade! Posjet tvornici čokolade započinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, nakon kojeg posjetitelji uživaju u izuzetno zanimljivoj ruti nazvanoj Schokoladen Theater. Svaki posjetitelj dobiva keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa, te je program obilaska tvornice za posjetitelje tako genijalno isplaniran da će vam pružiti i ogromnu količinu informacija i saznanja o kakaovcu i čokoladi.

Poslije tvornice čokolade Zotter odlazimo do Graza, gdje ćemo prošetati gradom koji obiluje tradicionalnim modernim ulicama i vrhunskim atrakcijama poput gradske ljepotice Landhaus, velebne gradske vijećnice i glavnog gradskog trga.

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili na mail info@matuljitours.hr…

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!