Promo Matulji Tours – Putovanja za Uskrs

Otputujte s nama na nezaboravno putovanje koji će vam sigurno ostati u sjećanju i poželjeti ćete se vratiti!</strong>

Toskana

Matulji – Ne znate gdje za Uskrs? Zadnji je čas da ulovite last minute akcije i provedete uskršnje praznike na raznim destinacijama. Prepustite se iskušenju i otkrijte kraljevske gradove prepune umjetnosti i arhitekture.

Posebno za Vas izdvajamo:

TOSKANA S FIRENCOM
30.03.-02.04.2018.
Toskana je čarobna, u nekim dijelovima i nestvarno lijepa. Ljepša je od svih fotografija koje pokušavaju dočarati uređena polja i beskrajne predjele. Koliko god je puta posjetili, dosadno vam sigurno neće biti. Uvijek ćete naći nešto novo što vas može oduševiti. Cijena po osobi od 1.290 kn.

Rim

RIM I VATIKANSKI MUZEJI
30.03.-02.04.2018.
Posjetite Vječni Grad, pješice i metroom. Središte antičkoga dijela grada čine Rimski forum, oko kojeg se odvijao gradski život u vrijeme carstva, te Kolosej ili Flavijev amfiteatar, koji je svojedobno mogao primiti i do 50.000 gledatelja. Sagrađen u samo deset godina, Kolosej je i danas jedno od svjetskih čuda koje je vrijedno vidjeti pa onima koji žele razgledati unutrašnjost preporučujemo da za to odvoje najmanje dva sata u slobodno vrijeme. Cijena po osobi od 1.590 kn.

CINQUE TERRE I LIGURSKA OBALA
30.03.-02.04.2018.
Cinque terre predstavljaju harmoničnu interakciju čojveka i prirode koja je stvorila izuetan prizor. Nitko nije ostao ravnodušan a tako ćete i Vi ostati oduševljeni živopisnim kućama pastelnih boja, primorskom šarmu i mrežom puteljaka za šetnju te litica za penjanje koje povezuju mjestašca vijugavim putevima ispresjecanim terasastim brdima vinograda i maslinika. Cinuqe Terre odišu autentičnošću i drugačijim vremenom, kada su ljudi živjeli jednostavnije i spokojnje. Vodimo vas da i vi doživite dio te bajke po cijeni od 1.550 kn.

Prag

PRAG – ČEŠKI RUMLOV – ČEŠKE BUDEJOVICE
30.03.-02.04.2018.
Otputujte u ČEŠKY KRUMLOV, grad na rijeci Vltavi u pokrajini Južna Češka. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. Stoljeća. Sa svojim gotičkim, renesansnim i baroknim elementima izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je građevinska baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju tijekom stoljeća. Prag je destinacija koju jednostavno morate posjetiti! Cijena po osobi od 1.490 kn.

MADRID
28.03.-01.04.2018.
Prošećite jednom od najdužih i najširih gradskih avenija uz koju je smješteno mnogo financijskih i poslovnih središta grada – La Castellana, posjetite stadion Santiago Bernabeu – Plazu Colón, Kolumbov trg – fontanu Cibeles, jednu od najljepših gradskih Fontana. Plaza España jedna je od najživahnijih i najpopularnijih gradskih ulica, trg na kojem je smješten spomenik Cervantesu. Posjetite španjolsku prijestolnicu po cijeni od 3.690 kn po osobi + zrakoplovne pristojbe.

Lisabon

PORTUGALSKA TURA
Lisabon – Fatima – Tomar – Porto – Batalha –- Obidos – Sintra
28.03.-01.04.2018.

Posjetite Lisabon i Porto, te razgledajte grad bogate povijesti s prekrasnim starim dijelom unutar zidina iz 14 st. pod UNESCO zaštitom : Katedrala, neoklasicistička Palača Burze s prekrasnom Arapskom dvoranom , oblikovanom prema modelu palače Comares u Alhambri , crkva sv. Franje iz 13 st., najljepše i najbogatije dekorirana crkva u Portugalu, Predlažemo večernju šetnju do četvrti Ribeira, središtu noćnog života, gdje u nekoj od tipičnih taverni možete probati portugalske specijalitete. Cijena po osobi 4.890 kn + zrakoplovne pristojbe.

Ostalu ponudu možete pogledati na našoj web stranici.

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr.
Otputujte s nama na nezaboravno putovanje koji će vam sigurno ostati u sjećanju i poželjeti ćete se vratiti!

Cinque terre

Vaš Matulji Tours team

error: Content is protected !!